Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
halo halo !
Po pierwsze życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku!bo nie było okazji
Po drugie maluszkom zdrowia mamusiom więcej czasu dla siebie i cierpliwościtatusiom więcej czasu z dzieciaczkami
a świerzo upieczonym mamusiom radości i pociechy z bobasów
Koriander - eeee domek? no stoi,moglibyśmy już mieszkać ale w listopadzie zeszłego roku wyszła trochę przykra sprawa i siłą rzeczy przestało nam się spieszyć z wykańczaniem,przynajmniej dopóki się wszystko nie unormuje (konkretniej napisałam na zamkniętym,nie chcę tu...)ogólnie to pokój dzieci pomalowany,nasz też - trza rzucić podłogę jakąś tylko i już.A reszte pomalować i płytki już czekają. Kuchnia na razie czeka,zaplanowana,ze stolarzem dogadane ale nie robi się póki co,bo jakbym miała kuchnie to bym się zaryczała jakby kuchnia była a ja nie mogłabym się wprowadzić( aa no i łazienka potrzebuje jeszcze jakiegoś zlewu i lustra i tyle! a Ty jak tam ogarniasz"? dajesz sobie rade? nie bądź taka i pokarz nam Waszą świętą trójce!!!!!!!!!