reklama

Czerwiec 2010

reklama
przeczytałam tekst który Kasiulka napisała ..."Nie chce,aby moje dzieci odwiedzały mnie na cmentarzu".....
poruszył mnie totalnie...
nie sądziłam że śmierć kogoś kogo tak na prawdę"nie znałam" tak zaboli:zawstydzona/y:

Milusia - ja tez sie przy tym fragmencie sie poryczalam....Masakra jakas :-(
Co do wiazanki...Biala napewno bedzie piekna....Napis proponuje; Kochanej Kasiulce przyjaciolki z forum

A może do białych kwiatów wplesc parę fioletowych? A może po prostu Kochanej Kasiulce - Koleżanki . Przecież i tak najwazniejsze mamy w sercach.... I wiemy że kwiaty od nas....

A jeszcze w kwestii czegoś dla dziewczynek, przypomniało mi sie że jakis czas temu zbieralysmy dla Kasi na jakieś artykuły żywnościowe, więc może częściowo z takich rzeczy paczkę zrobić ?
Ma któraś z Was kontakt z Łukaszem? Jak Oni dają radę? Jak dziewczynki?

co do napisu może faktycznie coś ogólniejszego - Kasiulce mamy z BB - przeciez nie tylko dziewczyny z czerwca sie skladały, z resztą co by nie było napisane Kasiulka wie że to od nas

Milusia ja zatrzymałam się na tym fragmencie nie dałam rady czytać dalej:-(

reklama
przeczytałam tekst który Kasiulka napisała ..."Nie chce,aby moje dzieci odwiedzały mnie na cmentarzu".....
poruszył mnie totalnie...

To było zaraz jak się dowiedziała o chorobie:( Nie sądziłam wtedy że to może się ziścić...

Całkiem nie dawno jest jeszcze post, w którym stawia na nogi Nadikę... miała nadzieję do końca i do końca chciała walczyć, niestety przegrała:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry