reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
nadiczko- cudownych masz chłopców, gratuluję Danielkowi, ze już taki biegacz z niego!!! Z całego serducha życzę Cio szybkiego wyzdrowienia!!!!

emalia- śliczny bąbelek!

Ja już trzeciego dziecka nie chcę, wystarcza mi moje Stworki w zupełności :-)

Moze ktos mi napisac o co kaman z ta zbiorka dla dziewczynek? Bo na FB jakos polapac sie niemoge:-\ jedbak wole forme BB:-)
To ile zostalo z tych pieniedzy i co im chce zakupic ? Bo nie w temacie jestem:-)

Kpi23 u nas też wczoraj była cudna pogoda, dzisiaj już gorzej a teraz wieczorem nawet zaczęło padać. Burza nas na szczęście ominęła ...

Lenka jak tam zakupy? Kupiłaś sobie coś fajnego ? :))

Liza no działać działać ale mi się dziewczynka marzy ... i jeśli ktoś dałby mi taką 100% pewność to zaraz się biore do roboty ale niestety ... Patrze na chiński kalendarz płci dziecka i też nic mi na dziewczynkę nie wskazuje :) jeszcze jest szans na jakiś tam sposób żeby przed owulacją próbować bo plemniki żeńskie dłużej wytrzymują i jest szans. Ale jaka? Nikt mi nie da tego 100% :((

Żyraffka ja też czasami sobie myśle że moich dwóch mi wystarczy ale jednak częsciej marzy mi się jeszcze jedno maleństwo... :tak:

Julia no to ile zostało to musisz poczekać na Lene bo z tego co wiem to ona zbierała ...

Jeszcze nic nie kupiłam bedę się kontaktować z Łukaszem przed świętami co zakupić dziewczynkom. Na razie go nie męczę niech dojdzie do siebie! tYM BARDZIEJ, ŻE JESZCZE SĄ CHĘTNE DO WPŁAT.

U nas też leje:(U mnie baba cytrynowa siedzi w piekarniku, mała próba przed świętami:)

Alusia ja tam mam jedna corke i wiecej bym nie chciala :D wolalabym synka :tak: humory co ona ma majac tylko 7,5 roku a co jak bedzie dojrzwanie? :szok: nie chce myslec, wole chlopców :-D

I dzis dalszy ciag deszczu :sorry2:

Mi się kiedyś trójka też marzyła, ale po tym co ta druga ciąża ze mną robi to trzeci raz nie zaryzykuję :-) Już pisałam, że rozumiem że każda jest inna ale żeby aż tak :-(

Liza no ja mam teraz takie przejścia z moimi chłopcami że ciągle sobie tłumacze że z dziewczynką napewno było by łatwiej i lepiej bo one takie grzeczne i ułożone ... :-D

Anecznik a co się teraz Ci dzieje w ciąży? Ja obie ciąże miałam takie same znaczy wszystko było jak najbardziej ok ;-) tylko dużo sikałam :-D

Z 3 ciążą poczekam aż schudnę 10kg :-D wtedy będę miała wagę sprzed ciąży to mogę zachodzić w następną :-D

reklama
Do góry