reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

sealet witam na forum :-)

Ja już po wizycie, na szczęście wszystko super, dzidziuś zdrowy i rozwija się prawidłowo :-)

kpi23 super ten Twój album, sama jakieś dwa tygodnie temu kupiłam podobny tylko, że od narodzin prowadzony, dodaje kilka fotek:

cieszę sie z dobrych nowinek po twojej wizycie:-)

reklama
Przyznam, że ja też odetchnęłam, że wszystko w porządku, tylko martwi mnie, że inne dziewczyny nic nie piszą... mam nadzieje, że to przez jakieś błahe powody w stylu brak internetu i z dziećmi wszystko dobrze :-)

Chyba się nie doczekam kolejnych wieści.
Miałam już się kłaść ale wpadłam jeszcze na stronę orange i przedłużyłam sobie umowę o zamówiłam nowy telefonik:-) czekałam na niego cały tydzień bo zabrakło go w sklepie internetowym i wkońcu się udało:-)

Teraz już naprawdę znikam:-D jeszcze raz miłej nocki, zajrzę raniutko o 6:-) jak zwykle przy jedzeniu pierwszego śniadanka:-) Kolorowych snów

Witajcie kochane, właśnie wróciłam od lekarza, dzidzius machał rączkami i nóżkami, odbijał sie jak żabka:-D wg usg12t6d CRL 65 mm:-) tak się ciesze ze wszystko gra, jeszcze udało mi się bo właśnie wymienili usg na nowsze 3D, więc wszystko lepiej widać. Jestem przeszczęśliwa:-)
;-)a teraz poczytam was troche bo mam 2 dni do nadrobienia

Ja już też po wizycie :-D Pierwszy raz miałam robione USG przez brzuch.
Nasze maleństwo jest obecnie w 14 tygodniu 6 dniu więc termin mi się przesunął z 15.06 na 11.06 :-p
Ma prawie 10cm długości i waży 128 gramów :-D:-D:-D
Lekarz chciał nam pokazać maleństwo na usg 3D ale się wypięło tyłkiem i machało nogami :-p
Co do płci to jeszcze nie wiadomo, ale co by nie było oby zdrowe :-D
Po badaniu pojechaliśmy jeszcze na zakupy i jestem padnięta więc już mówie dobranoc :-D:-D:-D

reklama
kreatorka- super, że wizyta i maleństwo ok. Ja mam identyczny albumik Piotrusia, tylko prawie pusty w środku, a powinien być już cały wypełniony...
magdalena79- to masz fotki 3D? Super, wklejaj koniecznie... No i gratuluję fikającej dzidzi
hefi- 10 cm Szczęścia- gratulacje! Super, cieszę się z Tobą!

na tyłek powinnyście dostać za to, że kazałyście nam tak długo czekać ;-)
To teraz już ze spokojem mówię dobranoc :-)

Do góry