Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie ginka namawia na zwolnienie ale jestem nieugiętachcę jeszcze popracwać. Boję się iśc na chorobowe, bo króciutko pracuję i boje się kontroli z ZUS-u
Apropo CZY KTÓRAŚ Z WAS NA L4 BYŁA KONTROLOWANA PRZEZ ZUS????? Ja się bardzo boję...
:-(
paula24211 - a ten wypadek z Waszej/Twojej winy czy kogoś? bo moze możesz o zadośćuczynienie wystąpić???
QUOTE]
wypadek byl we wrzesniu nie z naszej winy z winy kierowcy autobusu bo on spowodował wypadek a o odszkodowanie walczymy nie mam zamiaru odpuscic tylko ze ciagaja nas po komisjach lekarskich:-(
a mi sie juz nie chce w styczniu sprawa sądowa ma być ale gdyby moze nie ten wypadek to by mnie tutaj nie było moze wiec szczescie w nieszczesniu![]()
Hehe bardzo możliwe słuszna koncepcjaTo chyba zależy od lekarza. Moja sama się spytała czy chce zwolnienie...
Może nie chcą dawać z zazdrości, że oni muszą pracować, a Ty nie ;-)

Wcześniej mieszkałam na Ursynowie i bardzo dobrze mi tam było bo nie mal wszędzie blisko metro dobry dojazd a z Białołęki to różnie bywa ten 120 jeździ co 20 min w zimę to po prostu zmora czekać aż nadjedzie a i czasami się spóźniaWitaj! Ja tez jestem z Warszawy a na Białołęce mieszkałam 23 lata
Siedze na L4 od początku listopada i bardzo mi z tym dobrze. Lekarz nie robil zadnego problemu
p.s. Wstawilam swoj brzuch sprzed tygodniaTylko sie nie przestraszcie bo jest duuuzy, a kiecka bardzo obcisła
![]()

A mnie z kolei przy długim siedzeniu boli kręgosłup i krzyż podobno tak ma byćA mnie się w końcu udało usiąść;-) Aż mnie pięty bolą od stania w kuchni przy pichceniu. Ale zrobiłam nawet więcej o jedną sałatkę niż zakładałam. Jeszcze tylko jajeczka ugotuję, bo farsz się już robi. Teraz mój małż doprowadza kuchnię do użyteczności:-)

Kochana ja 3 miesiąc jestem na zwolnieniu i do tej pory żadnej kontroli ale słyszałam że nie wiele mogą zrobić kobiecie w ciąży a jak już wzywają na komisję to chyba po pół rokuMnie ginka namawia na zwolnienie ale jestem nieugiętachcę jeszcze popracwać. Boję się iśc na chorobowe, bo króciutko pracuję i boje się kontroli z ZUS-u
Apropo CZY KTÓRAŚ Z WAS NA L4 BYŁA KONTROLOWANA PRZEZ ZUS????? Ja się bardzo boję...
:-(