Witam
Ja tak pokrótce odnośnie tego małego "konfliktu". Nie udzielam się być może zbyt często na forum ale można czasami zauważyć,że niektóre posty są czasami pomijane( sama się trochę żaliłam wczoraj mężowi,że nikt nie ustosunkował sie do mojego postu ech:-)) ale rozumiem tą sytuację i domyślam się dlaczego tak się dzieje. Ja sama czasami siadając do forum, przeczytawszy 15-20 -30 stron zapominam co było na początku(taka gapa ze mnie) i choć bym chciała pomóc, odpowiedzieć na jakiegoś posta często nie mam siły,bądź czasu by wrócić do danego wątku. Mimo to z całym sercem (i nie są to jedynie puste słowa) jestem z wami, waszymi mniejszymi i czasami tymi poważniejszymi problemami. Na szczęście są wśród nas takie mamusie które trzymają rękę na pulsie i starają się odpowiedzieć jak tylko często potrafią i za to im chwała:-). Ja odkąd siedzę w domu czuję się bardzo samotna. Koleżanki nie mają czasu, Mąż stara się jak może , mogę co najwyżej pogadać do mojego psiaka a teraz coraz częściej i do naszego maluszka:-) . Teraz odkąd jestem na forum jest troszkę lepiej bo mogę dzięki Wam poczytać chociaż o waszych radościach i smutkach nawet jeżeli sama czasami nie mogę udzielić odpowiedzi. Za to dziękuję
A teraz najważniejsze. My też już wiemy. Nasze maleństwo, jak na ten etap ciąży ,rozwija się prawidłowo, wszystkie parametry są w porządku( niestety nikt mi nie podał na jakim etapie - chodzi mi o tygodnie- rozwijają się poszczególne narządy i troche mnie to martwi ale zapytam mojego gin. ) i jest -DZIEWCZYNKĄ co jest pewnego razu zaskoczeniem bo wszyscy obstawiali chłopca.:-)
Pozdrawiam