Ola_fasola
Moderatorka
Powodzenia dla wszystkich dzieciaczkow ktore ida dzis pierwszy dzien do przedszkola! Klara tez od dzis przedszkolak a mama wraca do pracy po 3 latach siedzenia w domu! Buziaki dla wszystkich!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Mam nadzieje że zmieszczę się tym razem w 10 

Zapraszam cie na Grudzien2013 tez prawdopodobnie będę grudniówką :-)
:-) Bliźniaki zachwyceni morzem,oczywiście się kąpali
A w brzuszku dalej nie wiemy kto siedzi,bo dzidzia ma nas w d. i się odwraca
Ale M.mówi że i tak Zosia,a jak zapytam a jak będzie chłopiec?to odpowiada:i tak będzie Zosia

)Wyszlismy zobaczyć jak zareagują kiedy nas nie będzie to zauważyli,Pani powiedziała że rodzice na chwilę wyszli i bawili się dalej
moje malutkie dzidziusie...
Zobaczymy co będzie jutro,ogólnie uczymy ich ze jeden ma iść za drugim,bo to braciszki i muszą trzymać się razem
szok jak zleciało szybko,wczoraj mi się przypomniało jak Wam pisałam o poznaniu M....pamiętacie?
:-) aj jak komuś opowiadam swoją historię to każdy siedzi z zapartym trzem i czeka co powiem dalej
jak bajka

aż się boję
już mówią ze będą kąpać,robić aaaa jak będzie dzidzia płakać i na pewno szybko poczęstują swoimi smakołykami
wiedzą że dzidzia jak się urodzi to przyniesie im prezent więc czekają:-),całują brzuszek,a jak mam odkryty krochę to mówią ze dzidzia się odkryła i zakrywają,ogólnie są fantastyczni i będą super braciszkami.
Mama mówi że byłam identyczna 
to najgorszy dzień dla mnie... się poryczałam... masakra... niech już wraca bo powyrywam sobie włosy...Mój dzidziuś jest w przedszkolu.... buhuuuu....to najgorszy dzień dla mnie... się poryczałam... masakra... niech już wraca bo powyrywam sobie włosy...
Z każdym dniem jest łatwiej :-)