reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam:)

ZYrraffko co to ostatnio tak nic ci sie niechce? jakas chandra? jak dzieciaczki? Sylwia piekna dziewczynka:)

kasiek
az w szoku jestem ze bedzie chlopiec i wiesz o tym w 12tyg! no ale zycze zeby chlopiec chlopcem zostal:)

Milusia kiedy to sie koncu skonczy?!! zdrowka ciagle jakies chorubska tam macie wrrr:wściekła/y:

julia a tak jakoś, może od siedzenia w domu, nigdzie nie wychodzę, czasem chciałąbym zrobić coś innego niż obowiązki domowe i zabawy na podłodze :/

Dziecziaczki w porządku, Sylwia chora ale już jest ok, tylko katar jej nie mija :-:)-:)-(

a ja Amelka i co u Ciebie słychać??

Dziewczyny jakie książki polecacie dla 3latków?

Ja polecam serię 3 książęk [h=1]Herve Tullet[/h]

zyraffko znam ten ból, jak pracowałam to źle bo prawie Lili nie widziałam, jak nie pracuje to też źle bo mi mózg obumiera..ehh nie dogodzisz kobiecie :-) Lila czyta teraz serie Martynki i wiersze rymowane uwielbia (Tuwim Brzechwa i inne). Mam nadzieje ze chandra przejdzie wraz z jesienia :tak:

Kasiek no to gratulacje! Oby się fiutek nie wciągnął do środka bo w tym wieku fasolki chyba mają jeszcze podobne organy :-p

zyraffko niE wybraliśmy jeszcze :szok::szok::wściekła/y: Ale z Lilą też mieliśmy spory problem :-D

Kasiek no to gratuluję tylko mocno się nie nastawiaj,bo 12 tydz.to bardzo wcześnie na rozpoznanie płci,ale ogólnie szybciej rozpoznaje się właśnie chłopców:-) imię wybieracie już?

ZYraffko u nas jakos leci:) Amelka odpukac zdrowa chodzi do przedszkola, panie ja chwala:tak:
Czekamy teraz czy nas staranka sie udaly hehe, choc watpie zeby za pierwszym razem..ale jestem jakos pozytywnie nastawiona:-)
Oj to wspolczuje , a maz niemoze zostac z dziecmi a ty zebys gdzies wyszla?! cos dla siebie zrobila?
no ja od przyszlego tyg. jesli @ przyjdzie ruszam na silownie biore sie za siebie, do tego ide na nauke angielskiego, bo z mezem chcielibysmy za praca jechac.
mnie czasami mezulek sam wyrzuca z domu:-D zeby do kogos poszla lub z dziewczynami wyszla, bo twierdzi ze nieda sie ze mna wytrzymac :-D

reklama
Do góry