reklama
kurcze ale jaja...co ja czytam,znowu jakis troll?!
to samo bylo na starankach,no nie!po co tacy ludzie wogole to robia z nudow?wkurza mnie cos takiego bo piszemy tu o swoich prywatnych i nie tylko sprawach a taka.....czyta i sie z nas smieje!!!szok!!!!
to samo bylo na starankach,no nie!po co tacy ludzie wogole to robia z nudow?wkurza mnie cos takiego bo piszemy tu o swoich prywatnych i nie tylko sprawach a taka.....czyta i sie z nas smieje!!!szok!!!!
Klementinka
Fanka BB :)
a u mnie dzisiaj dzieciaki pod drzwiami poprzebierane o slodycze prosza
jednego to sie nawet przestraszylam bo zapomnialam ze dzis halloween i nie spodziewalam sie za drzwiami mini goscia z krzyku
cale szczescie ze pokupowalam troche slodkosci bo jakos ostatnio w ogole nie mam ochoty na slodkie
co do boli brzucha to tez mam czasami, najbardziej wieczorem
podobno macica sie powieksza
jednego to sie nawet przestraszylam bo zapomnialam ze dzis halloween i nie spodziewalam sie za drzwiami mini goscia z krzyku
cale szczescie ze pokupowalam troche slodkosci bo jakos ostatnio w ogole nie mam ochoty na slodkie
co do boli brzucha to tez mam czasami, najbardziej wieczorem
podobno macica sie powieksza
I
iiwka
Gość
Witam Mamusie

Jestem mamą Kacperka z lipca 2007 a teraz mam termin na 24 czerwca.
Czy mogę dołączyć do Waszego grona???

Czy mogę dołączyć do Waszego grona???

Witam Mamusie
Czy mogę dołączyć do Waszego grona???![]()
Witamy:-)
I
iiwka
Gość
Gosiagro-dziękuję

Czytam Was od samego początku
Ale jakoś bałam się wcześniej napisać przed potwierdzeniem od lekarza

Ale tylko do stycznia

Czytam Was od samego początku
Ale jakoś bałam się wcześniej napisać przed potwierdzeniem od lekarza

A ja też ma oczkoTak jeszcze podczytuję co Kartoteks pisała tu na forum.
I wiecie co: Wygląda na to że zostałam tu najmłodsza:-) 21 latek :-)

Ale tylko do stycznia

I
iiwka
Gość
Dzięki
:-):-):-)
Ja mam tak samo jak Wy-mdłości okropne od przekroczenia 6 tygodnia,czyli od 2 dni-tragedia normalnie
A jeszcze Kacper potrzebuje uwagi,ale przynajmniej chyba wyczuwa że nie mam nastroju bo grzeczny jest ostatnio

:-):-):-)Ja mam tak samo jak Wy-mdłości okropne od przekroczenia 6 tygodnia,czyli od 2 dni-tragedia normalnie

A jeszcze Kacper potrzebuje uwagi,ale przynajmniej chyba wyczuwa że nie mam nastroju bo grzeczny jest ostatnio

reklama
I
iiwka
Gość
A mnie w środku nocy "ciągnie":-(,spać nie mogę,ale to i tak samo miałam z Kacperkiem
Nie spałam w nocy po 2 albo 3 godziny
Wogóle to tyle co mogę porównać ciąże do tego momentu to całkiem inaczej jest,gorzej się czuję:-(
A ta Karoteks(czy jakoś tak) to faktycznie podejrzane zdjęcie wkleiła,Nazwisko i imię zaklejone ale daty to już nie zauważyła
Ale ludzie mają tupet-na początku to miła mi się wydawała i z zbliżonych okolic do mnie

Nie spałam w nocy po 2 albo 3 godziny
Wogóle to tyle co mogę porównać ciąże do tego momentu to całkiem inaczej jest,gorzej się czuję:-(
A ta Karoteks(czy jakoś tak) to faktycznie podejrzane zdjęcie wkleiła,Nazwisko i imię zaklejone ale daty to już nie zauważyła

Ale ludzie mają tupet-na początku to miła mi się wydawała i z zbliżonych okolic do mnie