reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

a najfajniejsze jest to ,że mój synek by przy USG bo było już przez brzuch i jest po prostu zafascynowany swoim rodzeństwem w brzuszku u mamusi i nie wiem jakim sposobem stwierdził,ze na ekranie jest jego młodszy brat:-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny wróciłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MEGA,MEGA SZCZĘŚLIWA!:-D:-)
Moja dzidzia ma się dobrze, chociaż na USG sobie w najlepsze spała, lekarz stwierdził,ze to poobiednia drzemka i że nie mam mieć pretensji skoro najpierw je nakarmiłam pysznym obiadkiem :-D:-D:-D
Wszystko jest w porządku, ma już OSIEM centymetrów i wszystko na swoim miejscu!!!!:-)Serduszko biło książkowo i lekarz mnie utwierdził w przekonaniu, że wszystko będzie dobrze!
Zrobił mi też niespodziankę i idę już we wtorek na USG do szpitala, nie 3D, ale tam mają bardzo dokładne 2D i zrobi mi przezierność karkową i wszystkie pomiary i może uda się określić płeć:-):-D
Zdjęcie już wklejone!tylko bardzo słaba jakość:-(

Ogromnie się cieszę:tak::-)Gratuluję:-D Ale to juz kawał człowieka w Twoim brzuszku mieszka:-)

Moja dzidzia ma się dobrze, chociaż na USG sobie w najlepsze spała, lekarz stwierdził,ze to poobiednia drzemka i że nie mam mieć pretensji skoro najpierw je nakarmiłam pysznym obiadkiem :-D:-D:-D
Wszystko jest w porządku, ma już OSIEM centymetrów i wszystko na swoim miejscu!!!!:-)Serduszko biło książkowo i lekarz mnie utwierdził w przekonaniu, że wszystko będzie dobrze!
Zrobił mi też niespodziankę i idę już we wtorek na USG do szpitala, nie 3D, ale tam mają bardzo dokładne 2D i zrobi mi przezierność karkową i wszystkie pomiary i może uda się określić płeć:-):-D

super, cieszę się bardzo

Dziewczyny nie chcecie się kimś zaopiekować??? Mam szynszyle do sprzedania :-D:-D:-D różne kolorki... hihi

Ja już mam w domu dwie szyszki :-) straszne z nich rozrabiaki, szkoda że nie przepadają za głaskaniem jak moja świnka morska :-) Nie wiem kiedy ja dla nich znajdę czas i gdzie znajdę miejsce na klatkę po narodzinach malucha :-) Zresztą i tak wszyscy nam marudzą żebyśmy oddali gryzonie ze względu na dobro dziecka, bo jeśli stanie się coś złego to będziemy mieć do siebie pretensje :wściekła/y: Co takie małe gryzonie mogą zrobić niemowlakowi przecież to nie kot czy pies który może dostać się do łóżeczka no i jak oddać zwierzaki które są ze mną od lat, niewykonalne :-)

Fajne wieści :-D ale 13-14 tydzień to już nie jest zbyt późno na przezierność karkową. Zresztą lekarz wie lepiej :-) tak czy siak dobrze że pozytywne wiadomości w końcu :-)

Ostatnia edycja:
Fajne wieści :-D ale 13-14 tydzień to już nie jest zbyt późno na przezierność karkową. Zresztą lekarz wie lepiej :-) tak czy siak dobrze że pozytywne wiadomości w końcu :-)

powiedział,ze granica to 13t+5 dni, i u mnie właśnie tyle wychodzi we wtorek, ale to chodzi o najbardziej wiarygodny termin, tłumaczył,ze teoretycznie może być tydzień później

Witajcie,

paulka82 wspaniałe wiadomości

miałam dzisiaj cieżki dzień, praktycznie jak co czwartek:-) nawał pracy a po południu z córką na basen, jak dojeżdzam do domu to jestem wykończona, teraz przebrnęłam przez to co napisałyście i chyba na mnie już pora - czas spać :-) miłego wieczorka i spokojnej nocki :-)

reklama
no w końcu super wiadomość :-D
Paulka gratuluje 8 cm ;-) szczęścia.

A ja w końcu zrobiłam zdjęcie brzuchola bo już część osób mi mówi że widać :tak: no w sumie rzeczywiście :szok: jakoś dopiero teraz zauważyłam że mi tu i ówdzie się powiększyło ;-) (zdjęcie niewyraźne bo komórką robione na prywatnym forum).

Mój mąż właśnie robi przemeblowanie pokoju :eek: stwierdził że skoro meble mają jutro przyjechać (w kartonach niezłożone więc przemeblowanie mogłoby poczekać) to on to dzisiaj zrobi bo ma wenę :cool2:. W sumie mi to bez różnicy ale wolałabym iść powoli już spać.

Do góry