Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Zastanawiam się co u Emalia82.
Jest dostępna na forum, ale nie pisze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myszeczko pracę napiszesz, ja dałam też radę. Kochana mnie też coś kłuje w podbrzuszu jakby mi ktoś z lewej strony szpile wbijał, albo za jakiś nerw cienki pociągał. Też krwi nie mam, stresuje się bo kończę duphaston aktualnie już tylko po 1 tabletce. Brałam 1,5 tyg. temu po 3, mam cykora i co idę do toalety to sprawdzam po każdym siusiu czy na wkładce i papierze krwi nie mam. Siusiu chodzę jak opentana co 0,5 lub 1 h. Wiecznie mi się chce. BĄDZMY DOBREJ MYŚLI musi być dobrze ;-);-)
Zastanawiam się co u Emalia82.

J również się zastanawiam co z EMALIĄ może jest aktywna bo kompa nie wyłączyłą:-(

Jestem kochane moje. Mega szczęśliwa!!! Dzidzia zdrowa!!! Mam 8,5cm szczęścia pod sercem ( od główki do dupki, a plus syrki to koło 11cm !!!). Przeziernośc w porządku. Termin mi wychodzi na 03.06 ( z miesiączki na 07,06 ). Pan Doktor nazwał bombelka "huliganem", bo nie mógł go zmierzyć Córcia wniebowzięta , bo gin przepytał ją z całej anatomii brata/siostry ( musiała mówić częsci ciała które pokazywał). Wkleiłam fotkę. Lekarz nie chciał mi powiedzieć na 100% ale jest nadzieja ,że to synciu.
Postaram sie jeszcze dołączyć fotke brzusia.
ja już bym chciała mieć za sobą tą przezierność zaraz obejrze twojego dzidziulka zdjęciówkeJestem kochane moje. Mega szczęśliwa!!! Dzidzia zdrowa!!! Mam 8,5cm szczęścia pod sercem ( od główki do dupki, a plus syrki to koło 11cm !!!). Przeziernośc w porządku. Termin mi wychodzi na 03.06 ( z miesiączki na 07,06 ). Pan Doktor nazwał bombelka "huliganem", bo nie mógł go zmierzyć Córcia wniebowzięta , bo gin przepytał ją z całej anatomii brata/siostry ( musiała mówić częsci ciała które pokazywał). Wkleiłam fotkę. Lekarz nie chciał mi powiedzieć na 100% ale jest nadzieja ,że to synciu.
Postaram sie jeszcze dołączyć fotke brzusia.