reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Ufffffffffffffffff witam wieczorkiem:-)
Jakoś przetrwałam i nawet już udało mi się wrócić:-)
Na całe szczęście dużo nie pisałyście więc dało się to jakoś nadrobić.:-D
Rozmawiałam dzisiaj z moim promotorem i.............. okazuje się że moja praca właściwie w całości do poprawy, bo już mi w spisie treści namieszał i nakreślił:-)
Bezsensu czy on nie wie że jestem w ciąży, a kobiety w ciąży są mniej inteligentne:eek::eek::eek: Mam nadzieję że jak będę się bronić (mam nadzieję na początku czerwca) jak zobaczą taką brzuchatą to od razu dadzą mi spokój w obawie że im zaraz z nerwów urodzę:laugh2::cool2:

reklama
Faktycznie spokojne popołudnie tu dzisiaj...
My w ramach napływu energii sprzątnęliśmy nasz pawlacz- znaleźliśmy mnóstwo rzeczy poszukiwanych od lat i oczywiście mnóstwo zbędnych, popsutych gadżetów, które nareszcie wylądowały w śmietniku :-) Jestem z siebie dumna!
Rzeczywiście Avatarki super!
My nadal w ferworze zakupów, choć większość już opanowana- jeszcze tylko teściowa, jedna kuzynka, dwój wujków no i mężuś- z prezentem dla niego mam oczywiście największy kłopot...
Piotrek ogląda teraz bajkę, a zaraz będziemy buty czyścić, żeby Mikołaj nas jutro nie pominął :-D A później Mam talent- no ciekawa jestem...
Miłego wieczoru wszystkim!

Moje maluchy już od rana buty czyszczą hihi:-Di ciągle cos poprawiają:tak:a jacy grzeczni są:eek:mąż im powiedzial ze jak balagan w pokoju bedzie to Mikołaj nic nie zostawi:-p:-Dwszystko błyszczy...:szok::-D:-D:-D

może i szkoda że mokołajki nie są conajmniej raz w miesiącu...:sorry::-D

Moja Wiktoria też właśnie się wzięła za czyszczenie butów :-) ale najpierw stwierdziła że nie będzie ich czyścić tylko wywiesi skarpetę na prezenty:-)

Moje dziecko już dziś miało Mikołajki i już od godziny siedzi z tatą i bawią się ciastoliną:-D:-D:-D no i wyszło na to,ze już wiem co mężowi kupię pod choinkę: ciastolinę i mam męża z głowy:-D:-D:-D:-D

Moja dostała wczoraj ciastolinę, bo byli z przedszkola na wycieczce i tam tez był Mikołaj:tak:widzę że to popularny prezent:-D

ale za to jaki zajmujący:-D:-D
Patryk dostał ciastolinę z firmy Trefl z bohaterami z Klubu Myszki Miki i wiecie co, ona pachnie jak marcepan:-):-), czyli święta tuż, tuż:-D

reklama
czesc dziewczyny ja nie dawno wrocilam z uczelni i jestem tak wykończona że nawet nie mam sily nic pisac chciałam sie tylko przywitac i powiedziec Wam wszystkim dobranoc i słodkich snów buziaczki:-D:-D:-D;-)

Do góry