reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja tylko wpadłam powiedzieć Dobranoc i zmykam do łóżeczka...Miałam dziś bardzo cięzki dzień...wyczerpał mnie psychicznie...Opowiem jutro bo teraz to już padam...

Fajnie by było jakby każda z nas utworzyła sobie taki Avatar ...To byłby znak rozpoznawczy Czerwcówek 2010...
Miłych i samych pozytywnych snów...życzę ...:biggrin2:

Hej dziewczynki w niedzielny ranek. :tak:
Dzisiaj mam ambitny plan zacząć pisać 2 rozdział pracy mgr. jako że bronić chce się w lutym, to muszę się do stycznia ze wszystkim wyrobić.
Wczoraj mnie mąż wkurzył, ale już nawet mi się nie chce pisać bo podnosi mi się ciśnienie na samą myśl.

Miłej niedzieli i do później.

Witam sie i ja w ten słodki, "mikołajkowy" poranek:tak::-D

Dzieciaki rozbawione i zachwycone, że Mikołaj był:-) Na dole u brata płacz ogromny, bo ich córka chce jeść słodycze, ale ma zakaz dopóki śniadania nie zje:shocked2: Ja przyznam się że dziś moim odpuściłam...:zawstydzona/y:mogli sobie spałaszowac z rana co chcieli:-pmoże niezbyt to edukacyjne, ale przynajmniej frajda była:tak:Stwierdziłam ze nic się nie stanie jak raz w roku na śniadanie zjedzą słodycze hihi:-D a i tak mnie zaskoczyli bo na śniadanko stawili się oboje:tak::-)

Miłego dnia Wam życzę Kochane;-) Ja avator też wreszcie wstawilam, chociaż jak mąż zobaczył to ryknął śmiechem, ale potem stwierdził, że rzeczywiście podobieństwo jest:tak:

Witam wszystkie mamusie!
a o mnie Mikołaj to chyba zapomniał, może dlatego,że się z nim rano pokłóciłam:-D;-), albo w tym roku byłam niegrzeczna:-D no cóż do wieczora jeszcze daleko:-)
ja dziś spędzam dzień sama z synkiem, więc pewnie będę tylko z doskoku , zresztą już po 8 mnie synek wygonił z łóżka, bo chciał, żebym z nim puzzle układała:-), które dostał od Mikołaja.

Witam i ja!
U mnie dziś też przez te mikołajki zamieszanie od rana mała już rozpakowała swoje prezenty i najbardziej ją interesuje co dostała siostra która jeszcze śpi a mała chodzi co chwile ją budzi wstawaj prezenty rozpakuj:-D

Witajcie w mikolajkowy poranek, ja od dwoch dni niestety obolala i zakatarzona, jakies chorobsko sie dopetalo :-( (Gosia** czyzby to od ciebie?;-))

U nas mikolaj wczoraj wieczorem zrobil rosol i zostawil slodycze, maz caly szczesliwy :-D
Emilka super wiadomosci, gratuluje udanej wizyty!

Ciesze sie ze taki wielu z was spodobal sie link ktory podrzucilam, te avatarki sa na prawde swietne :tak:

Wszystkim zycze udanej rodzinnej niedzieli i buta pelnego prezentow !

reklama
Do góry