reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Ale się popisalam jako matka właśnie... Mąż musiał nagle pilnie wyjechać do Krakowa, a ja byłam padnięta, położyłam się i poprosiłam Piotrusia, żeby się trochę sam pobawił...budzę się po półtorej godzinie, wchodzę do jego pokoju, a ten zmarznięty śpi na podłodze na klockach :szok:... biedny... :zawstydzona/y:przebrałam go w piżamę i śpi już w łóżku, mam nadzieję, że nie obudzi się w połowie nocy gotowy do zabawy ...
Ja też już lecę do wanny i chyba się położę dalej.
Pa pa dziewczynki
Czy jutro ktoś ma wizytę? Przyznawać się! Ja dopiero pojutrze...

reklama
Witajcie:-)
w koncu wrocilismy od rodziców, bylismy również na 75-tych urodzinach mojej babci i tak moja dalsza rodzina sie dowiedziala o ciązy:), nawet nie zdążyłam powiedziec bo ciocia zauważyla, tylko dalsza rodzina meża jeszcze nie wie i dowiedzą się chyba dopiero w wigilie, też czekaja nas 2 w tym roku.
Jezeli chodzi o słodycze to ja teraz jem ich baardzo malo, a wczesniej jadlam codziennie, no i ma być chlopiec:-)
milego wieczorku ja chyba zaraz sie poloze, bo jakoś mnie te wizyty zmęczyly:-)

Witam wszystkich wieczorną porą!
Zaraz też idę spać, ale wpadłam wam jeszcze coś pokazać.
Dzisiaj pisałam że super że Ania Mucha wygrała TZG i na potwierdzenie moich słów, aukcja charytatywna jej złotej kuli:
Kryształowa Kula z programu Taniec z Gwiazdami (843700084) - Aukcje internetowe Allegro

Wątpię czy Urbańska oddała by na taką aukcję wygraną. Dlatego jestem pełna podziwu dla Ani i teraz to już ją jeszcze bardziej polubiłam:-)

Ja też uciekam do spania taka jestem dzis senna że szok:szok::-)a moja dzidzia sobie prawdziwy maraton w moim brzuchu urządza:-D:-D:-D

Dziś powiedzieliśmy córce i ciąży. Jest zachwycona- już kompletuje grzechotki:eek::-D

Dobranoc.

Też mówię dobranoc
Moje dziecię obudziło się ok 21 i cały czas szaleje :eek:, może jak zobaczy, że mamusia się kładzie to też zaśnie...
A mi wychodzi 76% dziewczynka, zobaczymy, chociaż ja podobnie jak Koriander ze wszystkich wróżb wierzę tylko w czarodziejski monitor usg :-)
Pa, do jutra :-)

reklama
Witam w deszczowy poranek:-)wstać mi się nie chciało, ale co zrobić...:zawstydzona/y:a teraz już śniadanko kończę:tak:Miłego dnia. Powodzenia mającym dziś wizyty.

A mi wychodzi 76% dziewczynka, zobaczymy, chociaż ja podobnie jak Koriander ze wszystkich wróżb wierzę tylko w czarodziejski monitor usg :-)

To zupełnie jak ja:tak:wierzę tylko w usg, a najbardziej w to, co zobacze jak dzidzia się urodzi hihi:-D

Do góry