reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Boże spojrzałam na kalendarz i normalnie trzeba sie wziąc za kupowanie prezentów:szok::szok::szok: jeszcze nic nie mam i najgorsze jest to ze zadnyh pomysłów

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja wczoraj pierwszy raz od 2 miesięcy poszłam do centrum handlowego, bo do tego czasu musiałam leżeć, ostatnie 1,5 tygodnia powoli zaczynałam stawać jak człowiek na nogi. :-) Zjedliśmy z mężusiem w SPHINKSIE późny obiadek, potem poszliśmy do kawiarni i zamówiłam sobie :-p pyszotkę - gorącą czekoladę z lodami i bitą śmietaną, to wszystko polane sosem czekoladowym, objadałam się okrutnie, dobrze, że poszłam w tej nowej spudnicy z pasem bo nic mnie nie gniotło a wciągnęłam sporo ;).

Ciążowe majtki- wczoraj kupiłam w REALU super majtki ciążowe robi je firma CANPOL ja wzięłam takie na brzuch bo zima idzie ale są i pod brzuch dla tych które nie lubią zabudowy koszt - 12 ZŁ wiszą przy regałach z art. dla niemowląt (smoczki, śliniaki) były tez staniki do karmienia ale ja nie kupowałam, wszystko ładnie zapakowane w pudełkach. Polecam bardzo wygodne.

Mającym dziś wizytkę życzę powodzenia i samych dobrych wieści,
Ja popołudniu spadam na urodziny do teściowej :sorry:

he he chyba od poniedzialku zaczne łazić po sklepach:tak::tak::tak:

No normalnie szok za 13 dni święta a ja nic zero tylko mężowi wczoraj szlafrok kupiłam i to koniec. A gdzie chrześniaki, córka, rodzice nie wiem kochana, mąż mi na delegację od poniedziałku do czwartkiu jedzie chyba nic nie kupię bo nie mogę sama nigdzie chodzić a nosić to wcale ;(

No normalnie szok za 13 dni święta a ja nic zero tylko mężowi wczoraj szlafrok kupiłam i to koniec. A gdzie chrześniaki, córka, rodzice nie wiem kochana, mąż mi na delegację od poniedziałku do czwartkiu jedzie chyba nic nie kupię bo nie mogę sama nigdzie chodzić a nosić to wcale ;(
to moze wybierz prezenty na allegro i zamów zeby kurierem Ci do domku przywiezli bo nie którzy maja taka opcje ja tak czasem robię:tak:

ZAPYTANIE - słuchajcie czy was nadal bolą dość mocno piersi czy już nie. Bo ja się zaczęłam martwić. Bolą mnie tylko jak zciągam wieczorem stanik i czasem w nocy. Nie jest to już tak intensywny ból jak na początku. Jak jest u was :-(

Niektóre prezenty już mam ale z większością jestem w lesie i wogóle żadnych pomysłów na nie to chyba już pustka ciążowa w głowie się zaczyna wszystkie myśli krążą wokół ciąży a na nic więcej nie ma miejsca:-Dpiersi jak dotykam to bolą ale tak to już mniej niż na początku

reklama
Niektóre prezenty już mam ale z większością jestem w lesie i wogóle żadnych pomysłów na nie to chyba już pustka ciążowa w głowie się zaczyna wszystkie myśli krążą wokół ciąży a na nic więcej nie ma miejsca:-Dpiersi jak dotykam to bolą ale tak to już mniej niż na początku

Ja jak dotknę to też czuje no to dobrze, bo myslałam, że to cos złego się dzieje. :-)

Do góry