Gosia***
Fanka BB :)
Czym Cie tak wkurzyła jeśli można zapytać. Dziś chyba taki dzień że łatwo się zirytować :-)
Bo to taka małpa jedna

Brak słów.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czym Cie tak wkurzyła jeśli można zapytać. Dziś chyba taki dzień że łatwo się zirytować :-)
Gosia*** Tak to już jest czasem z rodzinką, że mają wybiórczą pamięć. Jak będziecie mieli możliwość to może sami jedzcie do babci i z nią porozmawiajcie, jak znam życie to pewnie też się trochę nasłuchała od tej kuzynki. A może tu o babciny spadek kuzynce chodzi (głupia myśl, sorry). Wierze że się źle czujecie z tymi urodzinami bo sami niedawno zapomnieliśmy o urodzinach dziadka :-( Babcia wie że zostanie prababcią??Nasi dziadkowie dowiedzą się w święta :-)
Witajcie dziewczyny,
nie odzywałam się kilka dni a to dlatego, że u nas niezawesoło:-( u mojego męża wykryto guzka, dzisaj poszedł do szpitala będzie wyciety i nawet nie chce myśleć jakiego rodzaju jest to guzek, mam nadzieje, że obędzie się bez chemii!!! Nie wiem dlaczego ciagle mamy pod gorke:--( najpierw poronienie, potem krwiak a teraz to.... przepraszam nie chce wam zasmucać wątku tak tylko sie musiałm wyżalic...
Krakowianka muszą się udać ważne,że dzisiaj :-)wolne
Koriander jakos nie czuję stresu bo to tylko cywilny ale za to 4 września 2010 będzie kościelny wi,ęc wtedy bedzie mnóstwo gościI większy stres
;-)
gosiagro-trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku !
lena-to widze że nie tylko ja mam ślub w tym tygodniu tylko ja mam w piątek
Siedze już sobie w pracy i chyba musze walnąć kawke jakąś cienką lurke albo 3 w 1 bo inaczej zasne.
cześć dziewczyny, troche mnie ni było;-) zaczął sie 13 tydz, wszystkie dolegliwosci ustapily, czuje sie swietnie, mam apetyt i powera hehe, w sobote mielismy wesele, bylo super- wytanczylam sie za wszystkie czasy, troche mi glupuo bo jakbym zapomniala ze w ciazy jestem tak sie dobrze czulam;-) dzis boli mnie krzyż troche ale to pewnie od tyłozgiecia macicy...mam nadzieje ze u Was wszystko ok i dzidziusie rosna zdrowo! w środe ide na usg szczególowe, juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze Maleństwo znow i posłucham serduszka;-) papa