reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Skąd ja znam te wzruszenia :-) Kiedyś nie było szans żebym się popłakała na filmie a teraz aż czasem boję się oglądać żeby wariatki z siebie nie zrobić :-) Zresztą co ja o filmach mówię tak jak już kiedyś pisałam czasami wystarczy reklama np. Merci :-)

ostatnio nie moglam uspokoic sie na filmie, normalnie pochlipywalam
dobrze ze maz przysnal to nie widzial cyrku
tez tego wczesniej nie znalam, raczej smieszyly mnie takie tkliwe sceny

reklama
Witam się popołudniowo:-)
wkońcu dotarłam do domu, dzisiaj po pracy mieliśmy spotkanie wigilijne u córki w przedszkolu.Było przedstawienie, wspólne spiewanie kolend. I chyba poczułam że faktycznie zblizają się juz święta.
W tym roku wyjątkowo nie miałam problemu z prezentami. Rodzicom kupiłam wspólny prezent - drewniane Scrabble, bardzo lubia grać a grali zawsze tylko u nas lub pozyczali od nas, więc teraz nareszcie będą mieli swoje własne. Zastanawiałam się jeszcze nad dokupieniem po małym drobiazgu tak indywidualnie dla każdego, ale jeszcze nie wiem. Bratu kupiłam bluzę, męzowi kierownicę do komputera (bo uwielbia grać) a córce i bratanicy po kucyku do malowania. i to wsio:-) w tym roku odpadły mi prezenty dla rodzeństwa męża bo się z nimi w święta widzieć nie będę.

kpi23 - gratuluje wspaniałych nowinek

czekam na wizytę 22.12 i juz po mału świruję:-)

Ale zimnicia :-) Az mi uszy zamarzly i nos jak u renifera (tego z czerwonym)

ANik79 to czekamy razem ja tez mam wizyte 22.12 :tak::tak: Oj chyba sporo dziwczyn bedzie w ten dzien szlo

kpi swietne wiadomosci! I dzidzius jaki juz duzy, prawie 6 cm :-D Jak one szybko nam rosna..
Az mi sie cieplo zrobilo na serduchu jak piszesz o Toruniu, juz w sobote wieczorem bede jechala przez most na Wisle z najpiekniejszym widokiem na starowke, jeszcze tylko kilka dni och och :-D

Ide zrobic obiadek bo ssie :sorry:

ja dzisiaj troche zajupów zrobiłam ale dalej mam problem z prezentem dla babci nie wiem co takiej osobie kupić tym bardziej że niedawno miała urodziny więc dostała piękną gwiazde betlejemską i zapas biowitalu bo kupuje od dłuższego czasu bo mam tanio ale co teraz to nie wiem

a moja wizyta juz w czwartek:-D Pierwsze USG mialam, jak dzidzia miala 5mm, wiec malo co widac na zdjeciu:-p Mam nadzieje, ze wszystko jest ok i ,ze teraz to juz z gorki...
No, ale ale... Musze sie czyms pochwalic:cool2: Otoz wczoraj, na mojej urodzinowej kolacji, moje kochanie dawaj na kolana i wyciaga pierscionek:szok: :-D :tak::-D
7-me niebo:tak: W zyciu sie nie spodziewalam:-p A jeszcze 2 dni temu taka afere mu zrobilam, ze mamy oszczedzac, a nie na *******y kase wydawac:eek::sorry:

a moja wizyta juz w czwartek:-D Pierwsze USG mialam, jak dzidzia miala 5mm, wiec malo co widac na zdjeciu:-p Mam nadzieje, ze wszystko jest ok i ,ze teraz to juz z gorki...
No, ale ale... Musze sie czyms pochwalic:cool2: Otoz wczoraj, na mojej urodzinowej kolacji, moje kochanie dawaj na kolana i wyciaga pierscionek:szok: :-D :tak::-D
7-me niebo:tak: W zyciu sie nie spodziewalam:-p A jeszcze 2 dni temu taka afere mu zrobilam, ze mamy oszczedzac, a nie na *******y kase wydawac:eek::sorry:

Ja też mam wizytę w czwartek :-D (tylko muszę jeszcze badania sobie przed nią zrobić i mam nadzieję że jutro mi się to uda i głód rano mnie nie dopadnie tak szybko ;-) )
A co do pierścionka to gratuluje :-):-):-)

No no Kochana, gratuluję:tak::-)

reklama
Do góry