reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie po weekendzie!

Po pierwsze wróciłam z USG i wszystko jest w porządku; przezierność, mózg, rączki, nóżki, widziłam żołądek i bijące serduszko. Nasz maluszek fikał jak go pan doktor pozaczepiał ;) ... tak więc jestem super szczęśliwa ...!!!!
aha, i ma 5.90 cm ...
czekam teraz na wyniki testu PAPP-A, ale jak zwykle jestem dobrej myśli ...
dodatkowo mamy całe badanie na dvd - więc mamy co oglądać :-):-):-)

A po drugie super było w Toruniu ... jest przepięknie oświetlony i jest taka już swiąteczna atmosfera ... I pierniki bardzo smaczne ... ;)

Zaraz poczytam co tam u Was ;) Troche mam do nadrobienia ...

A ja wciąż siedzę i zastanawiam się nad prezentem dla rodziców, zwłaszcza dla taty.
Nie znoszę tej części świąt jak dla mnie prezentów mogłoby w ogóle nie być, najważniejsza i tak jest kolacja. Prezenty to wystarczy na urodziny jak się obdarowujemy. Ach...

Przebrnęłam przez wszystkie strony i cieszę się, że nie ma juz złych wieści ....
Że sobie spokojnie dni mijają a brzuszki rosną ... mój ostatnio "wyskoczył" - nie wiem tylko czy to dzidziuś czy obżarstwo weekendowe u znajomych ...:-)

Ogladam "piekielna kucnie" i objadam sie pierogami z truskawkami, takie lenistwo we mnie siedzi, ze dzisiaj tylko obiad zrobiłam. pewnie posiedze przed tv do 24, przestawiłam sie i pozno teraz chodze spac, za to rano do 10-11 w łóżku

ja mam to samo - wieczorem nie mogę zasnąć - rano nie mogę wstać ...
jak ja do pracy wrócę???

Witam się i ja:-) a u nas sypie cały czas, już biało za oknem i mroźnoo hu hu, a synoptycy przewidują na następny tydzień mrozy do 25 stopni w górach, ciekawe jak mój akumulator się bedzie spisywał z rana, a skrobania ile będzie, juz się boje:szok:
Dziewczyny powiedzcie a wy bierzecie dalej luteinę bo ja mam już jej szczerze dość:wściekła/y: tyle z tym paprania:wściekła/y:mam nadzieje że nie bede musiała do końca ciąży jej zapodawac
pozdrawiam;-)

ja luteinę brałam dopochwowo przez około 2 tygodnie z powodu plamień ....
a od dziś odstawiam nawet duphaston .... :-)

Ja też czekam na USG jak na zbawienie...Pierwszy raz zobaczymy naszą kruszynkę....i mam nadzieje, że usłyszę słowa iż wszystko jest w jak najlepszym porządku.....
Co do luteiny to ja jej wogóle nie brałam...Nie miałam żadnych plamień w ciązy....Poza tym to Anglia rozumiecie....Na samo spotakanie z położną czeka się do conajmniej 10 tygodnia ciąży....

Agi - trzymam kciuki i czekam na relację z wizyty, na pewno będzie niesamowita a Ty wrócisz przeszczęśliwa :-):-):-)

I cieszę się, że udało Wam się domek nowy znaleźć!!!

Hej dziewczynki witam po długim weekendzie:)Jeszcze tylko 5 dni do ślubu:)

to już tak bliziutko... fajnie!

:-):-)
A dziś mój mąż w ramach poprawienia mi humoru zabrał mnie do SPA:-):-):-):-)
było cudownie, oczywiście wcześniej się wywiedział co i gdzie mi wolno;-) żeby nam się krzywda nie stała :-) i obiecał mi, że będziemy tam chodzić częściej:-):-):-):-)

wow, SPA ... ale fajowo :-)

anusia - strasznie mi przykro z powodu Twojej wizyty ... ;(, następnym razem na pewno będzie lepiej ...

Gosiagro - bądźcie dobrej myśli, lepiej sprawdzić i mniej sie stresować ... trzymamy kciuki !

Dziewczyny co kupujecie rodzicom na święta??[/B] Ja nie mam pomysłów, mój plan z rodzinnym zdjęciem (portretem) raczej nie wyjdzie :-(

mama dostanie wymarzoną płytę z koncertu zespoły Buena Vista Social Club a tata telefon komórkowy - nagminnie je psuje lub gubi ... ;(
teściowa taki fajny otwieracz do konserw a dla teścia pomysłów brak ...
jeszcze brak z bratową - ale oni moze podpowiedzą ....

hefi - jak na razie to najpiękniejszy widok w moim życiu ... ;)

Ostatnia edycja:
Witajcie po weekendzie!

Po pierwsze wróciłam z USG i wszystko jest w porządku; przezierność, mózg, rączki, nóżki, widziłam żołądek i bijące serduszko. Nasz maluszek fikał jak go pan doktor pozaczepiał ;) ... tak więc jestem super szczęśliwa ...!!!!
aha, i ma 5.90 cm ...

A po drugie super było w Toruniu ... jest przepięknie oświetlony i jest taka już swiąteczna atmosfera ... I pierniki bardzo smaczne ... ;)

Ciesze się ogromnie z tych wiadomości:tak:Gratuluję:-)

Jeśli chodzi o prezenty, to mi jeszcze został mąż. Mieliśmy sobie prezentów nie robić ale mówimy tak co roku...:-pWczoraj wpadłam na to że kupię mu kieliszki do wódki:eek::-Dtakie na "nóżce" z kryształu. Zachwycał się niedawni takimi, a juz od dawna mówi że musi sobie jakieś "porządne" kupić:tak: Jak pic to z klasą hihi Zresztą mnie też się takie podobają... Jeszcze tylko musze takie znaleźć:tak:

u mnie tez teraz super sypie śnieg! gdyby jakas godzine temu zaczol sypac to bym wyszla z dzieciakami na dwor:)
A co do brzuszków to jak chodze to jest oki w normalnych spodniach ale jak usiade to musze juz rozpinac spodnie i suwak :D czasem siedze w zapietych a za chwile czuje jak dzidzia mnie musnela w srodku tam gdzie uciskalo i musze sie rozpinac wtedy;)
No i jak bylam na wizycie to okazalo sie ze schudlam 1kg. a jem tyle ze... :szok:

Ja już dawno nie chodzę w swoich starych spodniach :-) Fajnie jednak że brzuch rośnie ale waga w miejscu :-)

Ja mam zawsze problem z prezentem dla faceta, bez znaczenia kim by on dla mnie był. Jakoś prezent dla kobiety łatwiej wybrać :-)

Cześć dziewczyny,

Jakoś udało mi się dzisiaj dopaść do komputera z internetem.
W czwartek mam wizytę i już nie mogę się doczekać podglądania naszej niuni.
Wczoraj teść do mnie: Jak Krystiana nie ma to się Ciebie coś zapytam: Chciałbym bym dziadkiem, czy coś planujecie?:-) W każdym bądź razie coś w tym stylu. Ja się tylko uśmiechnęłam pod nosem:-) Bo czekamy do Wigilii żeby im powiedzieć.
Wczoraj mój mąż też już nie mógł się doczekać i przywiózł teściowi prezent świąteczny, jak ten zobaczyć telewizor to się normalnie popłakał:-) Wycałował nas za wsze czasy:-):-):-) Aż mi się łezka w oku zakręciła.

mi tez sie lezka zakrecila
strasznie wzruszajace, ja bym sie juz poryczala, bo ostartnio nawet na swiatecznych piosenkach poplakuje
a ile wzruszen czeka Was w Swieta, super

Witajcie po weekendzie!

aha, i ma 5.90 cm ...

swietne wiesci
oj kpi zebym to samo mogla w srode napisac
a Torun bede juz w sobote podziwiac

reklama
mi tez sie lezka zakrecila
strasznie wzruszajace, ja bym sie juz poryczala, bo ostartnio nawet na swiatecznych piosenkach poplakuje
a ile wzruszen czeka Was w Swieta, super

Skąd ja znam te wzruszenia :-) Kiedyś nie było szans żebym się popłakała na filmie a teraz aż czasem boję się oglądać żeby wariatki z siebie nie zrobić :-) Zresztą co ja o filmach mówię tak jak już kiedyś pisałam czasami wystarczy reklama np. Merci :-)

Do góry