reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Hejka. Udało mi się w końcu włączyć mój internet.Coś słaby zasięg mają w tym szpitalu. No właśnie, leże już drugi raz. Było podejrzenie ,że mi wody odchodzą, ale fałszywy alarm,. Za to znaleźli mi ,że mam mało potasu i zły mocz , i dostaje kroplówki. Dzidzia zdrowy i duży. No i najważniejsze- na 98 % będzie SYNUŚ!!!

reklama
anecznik - współczuję tego pisania pracy, ale najważniejsze to sie spiąć i mieć to z głowy :tak: A bliźnięta to na prawdę wspaniali ludzie :-) po mnie widać haha :-D
zyrraffka - a mi sie wstać udało o 7-30 :-) i jak na 8 zeszłam do przychodni to pierwsza od razu weszłam i miałam z glowy, a jak ostatnio byłam na 15 to wyszłam po 17:no: więc już wolałam sie na 8 wybrać:tak: ale na 6 o zgrozo nie wiem czy dałabym radę :-D a wizytę mam w piątek o 18 :-)
kajdusia - jeszcze dziś wieczorem będziesz tryskać energią po wizycie :-)
emalia82- dobrze, że wiedzą co Ci już jest, obyś szybko mogła sie wynieść z synkiem do domku :-D:tak:

lenka- mój mężus jest rakiem:) Tyyyypowy męski przedstawiciel tego znaku- stanowczy, chodzi swoimi ścieżkami, uuuuupaaaarty jak osioł... No i jeśli potwierdzi się mój termin, to nasze Maleńswto tez będzie rakiem:) Wstępny termin miałam na 24 czerwca- urodzinki mojego mężusia:):):), imieninki teściowej i babci:)....Aaaaaaaaale by się uzbierało uroczystości na jeden dzień. U nas w domu często opowiada się teraz historię, jak to do teściowej na imieniny pozchodziły się tłumy gości, a ona się bidna nagotowała i pojechała na porodówkę:) Imieninki przerodziły się w pępkowe:):):) Zwłaszcza że szanowny Pan teśc, mając 2 córki trafił w końcu SYNA:) Lubię słuchać tej historii...

witam wszystkie nowe koleżanki. Super że nas przybywa. Życzę Wam tooony zdrówka
Kochana właśnie najgorsze to jest z ta upartością:)Czasami mi to wręcz samej porzeszkadza, że jestem taka uparta jak osioł:)

Hejka. Udało mi się w końcu włączyć mój internet.Coś słaby zasięg mają w tym szpitalu. No właśnie, leże już drugi raz. Było podejrzenie ,że mi wody odchodzą, ale fałszywy alarm,. Za to znaleźli mi ,że mam mało potasu i zły mocz , i dostaje kroplówki. Dzidzia zdrowy i duży. No i najważniejsze- na 98 % będzie SYNUŚ!!!

To wypoczywaj jak najwięcej. Dobrze że wiedzą z czym walczą, bo nie będzie to "walka z wiatrakami":-)
Swoją drogą to jakiś fajny szpital, że internet tam mają;-) Na Kamińskiego we Wrocławiu nie ma:no::no:
A ty mi zaraz powiesz że leżysz w Trzebnicy:-p

Hej Kochana i znów nie dałaś znać;)A ILE będziesz leżała??Gratuluję Synka:)

emalia - no to odpoczywaj i wracaj szybko do domku:-)
a czemu podejrzenia takie się u ciebie pojawiły?

Już dwa razy się zdarzyło ,że lóżko pływało, no i kupiłam wkładki do sprawdzania wód i sie zabarwiła.Więc przyjechałam na ostry bo sie wystraszyłam.

Kreatorka - dziękuje za ciepłe słowa.

To wypoczywaj jak najwięcej. Dobrze że wiedzą z czym walczą, bo nie będzie to "walka z wiatrakami":-)
Swoją drogą to jakiś fajny szpital, że internet tam mają;-) Na Kamińskiego we Wrocławiu nie ma:no::no:
A ty mi zaraz powiesz że leżysz w Trzebnicy:-p

Ty mnie kochana znasz :-) Pewnie ,że w Trzebnicy ale nie mają internetu , wzięłam swój prywatny.

Hej Kochana i znów nie dałaś znać;)A ILE będziesz leżała??Gratuluję Synka:)

Nie wiem ile jeszcze, leże od soboty i na razie nic nie mówią o wypuszczaniu na wolność. A co do odwiedzin , to nie chcą wpuszczać, a Magda miała dzisiaj nockę :tak:

Ostatnia edycja:
Emalia, o kurcze, nie wiedziałam, że jesteś w szpitalu :-(Ale dobrze, że z maleństwem wszystko ok. Gratuluję synusia! Wiesz już kiedy Was :)-D) wypuszczą do domu?

A ja dostałam dziś ochotę na bardzo zdrowy obiadek- fryteczki i wątróbka :cool2: - się smażą właśnie... Pierwszy raz chyba od pół roku, wiem, że wątróbka jest u nas niewskazana, ale od jednej w końcu nie umrzemy :-)

emalia to dobrze, że szybko zaregowałaś, no i zdec ma rację, wiedzą co mają leczyć. A nawet nie wiedzialam, że sa wkładki do sprawdzania wód:szok: To wypoczywaj no i przede wszystkim gratuluje synka!!!:tak:

reklama
ja też nie wiedziłam nic o wkładkach do sprawdzania wód i chyba zainteresuje się tym tematem, może czasem się przydać:-)

Ostatnia edycja:
Do góry