reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Zapraszam jutro do mnie na rosołek :-D Mam w planach właśnie ugotować żeby był na weekend :tak:.

Ja już mówię wszystkim dobranoc i kolorowych snów.:blink:

wprawdzie miałam w planach jechać jutro na ślub koleżanki, ale jakoś Twoje zaproszenie na rosołek jest bardziej przekonywujące :-D:-D:-D

ja też już mówię dobranoc, do jutra dziewczynki:-)

reklama
Witam ja już po prracy:(Nie było ciekawie:(Boleści brzucha, słabo mi było ogólnie masakrycznie sie czułam, ale jak na razie wszystko przeszło:)Oby jeszcze jeden dzień jutro w pracy i wolne:)To chyba były wzdęcia:)

Lena - najważniejsze, że już minęło :tak: oby wiecej takie bóle Ciebie ani żadnej z nas nie nękały :tak: mam nadzieję, że jutrzejszy dzień będzie lepszy :-):-D

Zdec, ciesze się że wszystko dobrze i gratuluje córci.
Co sie tyczy kalendarza to mi sie sprawdza córcia która już jest i teraz synciu. Podczas pierwszej ciąży mój wujek wróżył mi i siostrze wahadełkiem . Jeżeli teraz będzie u mnie syn ,to na czworo dzieci ( moja siostra ma już dwoje ) skuteczność będzie miał 100%.
Ja już też się kładę spać. Dobranoc.

Cześć babeczki :-) No nie, nie mam szans nadrobić, musiałabym pół dnia na to przeznaczyć... A nie było mnie tylko 2 dni...
Dziś wróciłam z Gdańska, przebrałam się tylko i dawaaaj na studniówkę :-) Wzięłam ze sobą męża i poszaleliśmy długo (widzicie same która godzina, a my właśnie wróciliśmy :szok:)
Dzidzia od kilku dni nie tylko sie rusza, ale i daje porządne kopniaki, a nawet czasem nie pozwala mamie spać, bo w nocy urządza dyskotekę (na przykład teraz właśnie :-D) Słodkie to uczucie, ale teraz już bardzo intensywne...
Anik79- mi też było bardzo miło Cię poznać, spędzilam przemiły wieczor- dziękuję :-) (Swoją drogą muszę się pochwalić, że ten mój Wiktor- uczeń, którego poznałaś zresztą wykosił drugie miejsce- czyli wyjazd podwójnie udany :-D)
Od jutra postaram się być na bieżąco tym bardziej, że zaczynają się u nas ferie, więc na 2 tygodnie jedną pracę mam z głowy :-)
Do jutra (tzn dzisiaj))

Witam z ranka:) A ja na księdza muszę czekać:/ jeszcze moja mama która zawsze wszystkich musi ugościć naszykowała wszystkiego tyle że on do jutra nie wyjdzie:/ No i oczywiście te wszystkie pytania.....Ale ogólnie jest naprawdę fajny jak on to mówi "ziom":)

Miłego dnia życzę:)

Dzień dobry wszystkim :-):-)

Powodzenia tym, które zdaja egzaminy - trzymam kciuki:tak::tak::tak:
i wszystkim życzę miłego weekendu:tak::tak::tak:

LenaDTR - skorzystaj z weekendu i poleżakuj troszkę - na pewno brzuszek przejdzie

reklama
Dzien doberek,

dzisiaj sobie pospałam, ale wczoraj urządzilismy sobie z M. wyjscie na ciacho i lody, oczywiscie dla mnie:tak:a dla niego piwko:), najadłam się ze szok:szok:
dorotka28de - gratuluje synka!:-)
askut - a tobie gratuluje dziewczynki, to chyba teraz dziewczynki z chłopczykami ida łeb w łeb:-D
czarna wiedzma - mi według tego kalendarza wychodzi chłopiec, czyli niby tak jak na usg;-)
ola-fasola - ja mam całkiem inna sytuację z mężem, on skacze kolo mnie, żebym się tylko nie przemęczła, nawet sprząta mieszkanie, kochany jest, nie moge narzekać:no:
zdec i paula - powodzenia na dzisiejszych egzaminach:tak:
Zdec - a ty czujesz sie na siłach, żeby dzisiaj zdawac?? A tak w ogole to chciałam ci powiedzieć, że piekne imię dla córeczki wybraliście:tak::tak:, ja własnie jak by była córeczka to myślałam nad Mają albo Natalką:)
lenadtr- mam ndzieje, ze brzuch juz dzisiaj ci nie dokucza?

wszytkim zycze udanej soboty:-D

Do góry