reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Witam po ciężkiej nocy.
Ok 2 obudziła mnie przeraźliwa zgaga:szok::szok::szok:migdałów oczywiście nie kupilam bo zapomniałam:zawstydzona/y:męczyłam się do 5,30. Masakra jakaś.

Mimo wszystko życzę udanego dnia i na taki sama mam nadzieję:-)

reklama
Witam,
Ja też już wstałam, tzn obudziłam się, wstawać z łóżka nie mam zamiaru:-(
Wczoraj wam mówiłam że mnie kłuje z boku po prawej stronie, wyrostka nie mam, a kłuje dokładnie nad kością biodrową, dlatego to nie może być malutka,bo przecież ona jest za mała. Po nospie trochę przechodzi, ale wczoraj wieczorem było apogeum bólu:-( Generalnie nie mam pojęcia co to jest, ale mama mikołaja ma rację jakbyśmy się przejmowały każdym strzyknięciem w kręgosłupie to :shocked2::shocked2::shocked2:
Wczoraj udało mi się Natalci serduszko pięknie wyłapać:-)

Witajcie z rana.
Dla mnie to już długi dzień, byłam rano na pobraniu krwi. Więc wstać było trzeba wcześnie. Od dzieciństwa mam awersję do igieł i to było dla mnie najgorsze w pobieraniu krwi, a dziś? Dziś najgorsze było to, że byłam głodna! :-D
Nie pisałam od 4 dni i trudno mi nadrobić taką ilość Waszych wypowiedzi.

Nie wiem co napisać w związku z tyloma smutnymi wieściami - życzę Wam po prostu mnóstwo wewnętrznej siły.

Z tego co czytam wynika, że już kolejnej z Was źle określono płeć w okolicach 13tc. ciekawa w jestem jak to będzie u mnie; czy kolejny ptaszek nie odleci? Okaże się w poniedziałek.
A ja wciąż nie czuję ruchów dziecka :(
Martwi mnie to ...

Witam wszystkich :-D
Ja dzisiaj mam wolne w pracy więc weekend u mnie pełną parą :tak: Właśnie jem śniadanko i odpoczywam, w końcu się wyspałam i jest mi błogo :-) Oby cały dzień dzisiaj był taki....

nietka gratuluje córeczki :tak:

Lencja Słoneczko nie martw sie ruchami.Ja na ostatniej wizycie pytałam o to swojego lekarza i pierwsze ruchy kobieta powinna zacząć czuć do 24 tyg ciazy więc jeszcze masz troche czasu

Lencja Słoneczko nie martw sie ruchami.Ja na ostatniej wizycie pytałam o to swojego lekarza i pierwsze ruchy kobieta powinna zacząć czuć do 24 tyg ciazy więc jeszcze masz troche czasu
Dziękuję.
Tez się tak staram pocieszać , ale wiadomo, że trudno jest powstrzymać galopujące myśli.. na szczęście poniedziałek już niedaleko i się wtedy dowiem czy wszystko ok.
no i czy to Filip czy tez nie :)

U mnie lekarz potwierdził chłopca okreslonego w 13 tygodniu po raz pierwszy :)
Mam nadzieje, na takie potwierdzenie :)

Witajcie!
Jako ze od 3 dni rozkłada mnie jakies przeziebienie to sobie leze i powoli nadrabiam zaleglosci w czytaniu. Katar mam taki ze cała głowa mnie boli od niego, oczy szczypią, gardło boli... No i do tego wszystkiego zarazilam męża :zawstydzona/y:

Wczoraj mialam wizyte u gina, ale bez usg. Tylko serduszka posluchalismy. Wyniki badan jako takie.Robilam test obciążenia glukozą i wyszły bardzo dobrze, za to hemoglobina mi mocno spadla i mam brac zelazo, ale to normalne w ciąży.

Wczorajsze smutne wiesci Agnieszki troszke mnie wybiły. Nie moglam zasnac. Straszne to :-( No i tak sobie mysle ze to ewidentnie wina lekarza, bo gdyby zauwazl ze szyjka niewydolna to mozna by bylo załozyc krążek albo szew..

reklama
Do góry