reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
olimpia-i ty tą kiecke sama szyjesz:rofl2:śliczna będzie księżniczka!
agala-ja chyba pierwszego porodu bałam się najbardziej wyobrażałam sobie niestworzone rzeczy a w rzeczywistości było wogóle inaczej niż to sobie wyobrażałam na drugi poród to już szłam z uśmiechem na buzi wiedziałam że trochę pocierpie ale już za momęcik dzidzia będzie ze mną i to mi dawało dużo siły a pierwszym razem byłam w takim szoku że chyba o niczym nie myślałam.

Witam nowe czerwcóweczki:-)
Sukieneczka wstepnie wygląda tak:
Jutro jeszcze do pasmanterii trza uderzyć bo mała jakieś dodatki w stylu błyskotek wymyśliła:szok:

śliczna ta sukienka, masz talent:tak:

Mała mi dzisiaj nie dawała w nocy spać, tak już się strasznie zaczyna rozpychać. Ale jestem przeszczęśliwa jak mnie kopie:-):-):-)

niech kopie jak najwięcej:tak::tak:

ewelinka-sama uszyłam,krój z głowy i troszki z podglądu barbiowej lalki.Jutro jakieś siecidełka sie doszyje i tak jak mowisz bd sliczna księżniczka..
gosiagro dzięki:-)
Gorzej bd z koroną na głowę bo też juz mi zdążyła pokazać o co jej chodzi:szok::-pCoś się wymyśli

Dziewczyny na zwolnieniach mam pytanieIle mniej więcej czekałyście na kasę z ZUS?Chodzi mi o tą część zwolnien za które juz ZuS wypłaca...

witam czerwcowe mamusie
moja córeczka dziś znów się wypieła i połozna znów nie sprawdziła serduszka, jedyne czego sie dowiedziałam to to- ze głowka małej jest bardzo nisko, troszkę się przestraszyłam - musze jeszcze o tym poczytać

co do mojego pęcherza przeszło po jedny dniu - polecam wszystko co z żurawiny - jadłam dżem i piłam dużo soków + woda z cytryna i dodatkowo owiunęłam sie ciepłym szalikiem -0 przeszło po 1 dniu :)

16.02 lece do polski :))) i mam pytanie (pewnie dla Was banalne) poniewaz chce się wybrac do lekarza tylko czy najpier powinnam zrobic badani - krew + mocz czy najpierw isc do lekarza???

Witajcie. Ja dziś intensywny dzien mam. Niestety nie dam rady Was nadrobić- przepraszam:zawstydzona/y: Wrócilam wlasnie z zebrania w przedszkolu:tak:Mam nadzieję że u Was wszystko ok.

MagdaM-śliczne dzięki za przepisy.Jutro bd niezła wyzereczka:-p
Mówią ze na chłopców słodkości nie wchodzą;-)U mnie pod każdą postacią:-D
ale to tylko w tej ciąży tak mam .dziwne:szok:
Ja w pierwszej ciąży strasznie słodkie podjadałam:-) teraz jakoś nie, a podobno też jest chłopak. Chociaż jak tu sobie czytam to sie wcale nie zdziwie jak będzie inaczej;-).Niby w 20 tyg. wyszło że chłopak nawet siurka mam na zdjęciu, no ale...co by nie było grunt żeby zdrowe było.

Witam nowe mamusie:-)

reklama
Do góry