reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Ja też właśnie kupiłam pączki, wszystko przez to że tyle o nich dzisiaj piszecie:-) Ale położyłam je i leżą jakoś ochota mi przeszła;-)
Lencja niezłe masz połączenia smakowe, nie zagryzłabym pączka ogórkiem kiszonym o fuuuuu.
A co do smaków w ciąży to mi się wiecznie chce czegoś ostrego, a potem umieram bo mam taką zgagę wieczorem, ale cóż:-D
ja mam zgagę bardzo często niezależnie czy pomieszam słodkie z ostrym, czy zjem mniej czy więcej...a te migdały i inne to nic mi nie pomaga:no:więc męczę się praktycznie cały dzień:-(

reklama
witam wszystkie brzuchatki i smacznych paczusiów życzę
ja właśnie pałaszuję trzeciego i pewnie na nim się nie skończy, a po za tym
chyba mam dzisiaj kiepski dzień, nie wyspałam się i jeszcze ten śnieg tak ciągle sypie, ja chcę juz wiosnę:tak::tak:
nie mam weny na pisanie póki co
wiec tylko zyczę udanych wizyt

witajcie. ja chce zeby juz bylo poniedzialek,ide na 3d:)) dzisiaj znowu do pracy, niestety w niedziele tez;/ ma byc ruch stulecia, a dziewczyna ktora pracuje za mnie w weekendy podobno nie da rady,wiec musze ja isc :no: po co przyjmuja ludzi ktorzy sobie nie poradza,nie wiem.. od dwoch dni mam wrazenie ze umre w tej pracy, o godz 18 nachodzi mnie kryzys,robi mi sie duszno,slabo i najchetniej chcialabym isc do domu,az plakac mi sie chce,nie ma jak i gdzie usiasc ani nic.z dnia na dzien mam wiecej pracy,nie mam czasu sie przez 5godz np napic .. chca mnie zajechac, mowie Wam.

A ja wyszperalam w piekarnii cos na ksztalt paczka i jestem przeszczesliwa :-D

karo85 brzmi super, ja planuje wizyte w spa jak juz bede bardzo gruba i zalamana swoim wygladem czyli w okolicach kwietnia :tak:

Lencja mmm paczek z toffi, nie mialam jeszcze przyjemnosci :laugh2: A gdzie kupujesz, u Lenkiewicza? Czy moze Zyska?

neti u mnie jest troche zamieszania z jezykami, bo chociaz mowie plynnie po holendersku, to z mezem jakos nie mozemy sie przestawic i do siebie nadal po angielsku mowimy :rofl2: A wiec pewnie beda trzy, chociaz moze postaramy sie jeszcze to zmienic...Najwazniejsze zeby rodzic zwracal sie do dziecka w swoim ojczystym jezyku. Najfajniejszy (a moze najtrudniejszy) jest ten pierwszy okres rozwoju mowy, kiedy dziecko uzywa dla siebie najlatwiejszych do wymowienia slow i w jednym zdaniu miesza jezyki :-D Mojej kolezanki corcia (tata Anglik, mama Polka) jest rozbrajajaca jak mowi " chce cookie" i inne takie :happy:

lencja wypróbuje, ale takie na ciepłym mleku czy na wodzie, bo podgrzanego mleka nie zniosę
No ja to tylko na mleku pije.. z tego co wiem to właśnie ciepłe mleko ma takie właściwości łagodzące... Z woda nie próbowałam, nie wiem czy zadziała..
A może spróbuj z zimnym mlekiem? Chyba lepiej niż z wodą...

reklama
Do góry