reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Ja już po dzisiejszej wizycie też niezbyt zadowolona powiedział że szyjka po dwóch porodach marnie wygląda ma jakieś pęknięcie za dwa tyg mam mieć usg i pomiar szyjki ale mimo wszystko mam jak najwięcej wypoczywać nie przemęczać się no i zero seksu teraz znów w nerwach będe czekać na ten pomiar szyjki bo jakby była zbyt krótka to jakiś szew trzeba by założyć:no:

o kurcze to nieciekawie, uważaj na siebie, kiedyś czytałam,ze w takich przypadkach nie wolno nic dźwigać :no:

reklama
Gniesha - wspieram Was całym sercem...

Kasiulka - duza dziewczynka już:tak:

Ewelinka - nie przemęczaj się - wiem, ze te 2 tygodnie będą się dłużyły, ale staraj się jak najwięcej odpoczywac:sorry:

paulka-no właśnie z tym dzwiganiem to jest tak że przeważnie jak mała się uprze a wracam z nią sama z przedszkola to biore ją na ręce ale teraz już nie będe.

Kasiulka_1980 - super, ze jest zdrowa i taka juz duza , gratuluje dziewuszki.

ewelinka307 - nie dzwigaj, lez, a wszystko bedzie dobrze :)

a poza tym to tylko :-:)-:)-:)-( ;( ;( ;( ;(

Chciałam tyle napisać , ale odłoże to na jutro po tym co dzisiaj przeczytałam o Stasiu.
Jest mi strasznie smutno , aż chyba mały to odczuwa. Przykro mi cholernie.
Odezwę się jutro. Pa

Kasiulka - cudownie, że malutka jest zdrowa :happy: takie wiadomości jedynie mogą wywołać dziś uśmiech
Ewelinka307 - zdecydowanie nie ciekawie z szyjką, ale najważniejsze, że masz wpływ na to co będzie dalej, dużo zdrowia i odpoczynku :tak:

Długo nic nie będzie takie samo. Gniesha ściskam jak tylko mogę najmocniej.

Spokojnej nocy dziewczyny.

Ja tylko powiem, że już jestem po wizycie, nadal wychodzi dziewczynka, waży ok 750 gram i strasznie fikała nóżkami i rączkami dzisiaj

Cieszę się że wszystko w porządku:tak:i oczywiście gratuluję dorodnej księżniczki:-)

Ja już po dzisiejszej wizycie też niezbyt zadowolona powiedział że szyjka po dwóch porodach marnie wygląda ma jakieś pęknięcie za dwa tyg mam mieć usg i pomiar szyjki ale mimo wszystko mam jak najwięcej wypoczywać nie przemęczać się no i zero seksu teraz znów w nerwach będe czekać na ten pomiar szyjki bo jakby była zbyt krótka to jakiś szew trzeba by założyć:no:

To uważaj na siebie:tak:odpoczywaj a ja trzymam kciuki, żeby było ok:tak:

reklama
Do góry