reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

:-)Wpadłam żeby pożyczyć Wam kolorowych snów
Gratuluje wizyt kasiulka, paula24211:tak:
paulka82 pochwalisz się oczywiście sesją;-)
sochi,Ewa 1981 witajcie w czerwcówkowym gronie
odnośnie brzuszka to mi też tak strzelił do przodu:-D chyba za dużo słodkiego
dobranoc

reklama
witam nowe mamuski na forum :)
gratuluje mamusia wizyt - dzieciaczki coraz cięższe

mnie znów dopadło zapalenie pęcherza, aż wczoraj pojechałam do szpitala bo zaczęłam siusiać krwią ale niestety nie mam ubezpieczenie i dr powiedził ze mam kupić urosept dziś mi przeszło - całe szczęście (puk puk)

odnośnie brzuszka rano jest taki malutki a wieczorem juz większy - zwłaszcza że na wieczór zawsze więcej pije

dobranoc dwó i trzy-paczki :)

Hejka EWA1981. co tam u ciebie? :)

paula24211- zdrowa dziewucha! Super! Gratuluje tez innych dziesiejszych, udanych wizyt :)

gosiagro - nie ma jak ciążowe roztargninie,ale Ty chyba wszystkich pobilas na glowe!! Jak pan Hilary.... :D

Witam:-) miałam dzisiaj porobić badania krwi i test glukozy, ale jak zobaczyłam 20 osób w kolejce do laboratorium to zwątpiłam i zawinęłam spowrotem do domu. Pójdę jeszcze jutro zobaczyć, a jak będzie podobnie to przejadę się do płatnego laboratorium, przynajmniej jest szybko. ;-)Więc widzę, żę jednak na tym nie zaoszczędzę niestety :-D

Paula
- gratuluję udanej wizyty :-) coraz większe te nasze szkraby, aż ciężko uwierzyć, że niedawno to były takie małe fasolki :-D

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :tak: i oczywiście czekam na relacje :happy: :tak:

Witam:-) miałam dzisiaj porobić badania krwi i test glukozy, ale jak zobaczyłam 20 osób w kolejce do laboratorium to zwątpiłam i zawinęłam spowrotem do domu. Pójdę jeszcze jutro zobaczyć, a jak będzie podobnie to przejadę się do płatnego laboratorium, przynajmniej jest szybko. ;-)Więc widzę, żę jednak na tym nie zaoszczędzę niestety :-D

U nas w labolatorium pacjenci bodajże onkologiczni i ciężarne wchodzą bez kolejki, nie macie tak???
Z drugiej strony niby mogę wejść bez kolejki, ale jeszcze z tego nie korzystałam chyba byłam się "linczu" :-)

Dziewczyny poooommmoooocyyyyy. Tak mnie na słodkie wzięło, że masakra :-( już wszystko co słodkie w domu wyjadłam i wciąż mi mało. Człowiek z batonikiem przechodzący koło mnie to normalnie odgryzieniem ręki ryzykuje, poważnie masakra jem i jem i wciąż mi mało :-( Będziemy mieli syna a ja jem tyle słodyczy jakbym była w ciąży bliźniaczej i dziewuchami.

Cześć dziewczyny;-)
Ale się nie wyspałam, jestem od 5.30 na nogach i posiedzę w pracy dopóki mnie mąż nie odbierze, czyli najprawdopodobniej do 15:-( Ale jakoś dam radę:-D
Gratuluję dobrych wiadomości po wizytach:-) 1kg to już kawał babeczki;-) Coraz większe te nasze skarby rosną, już się nie mogę doczekać mojego USG:tak::tak:
Witam wszystkie nowe mamusie, których jeszcze nie przywitałam:tak:
Życzę wszystkim miłego dnia, a ja wracam do pracy;-)
edit:) Jeszcze miałam napisać gosiagro że się ubawiłam z tej komórki, ale z tego śmiechu zapomniałam:)
Dobrze że nie znalazłaś jej w pralce jak ja:)

Witam porannie:)
Zbieram się szybko bo dziś mam lekko zabiegany dzień:) Produkujecie tyle stron ,że wystarczy jeden wieczór a zaległości rosną. Doczytam je później.
Pozdrawiam serdecznie i wszystkim dzisiejszym wizytowiczkom samych dobrych wieści :-)

I ja sie witam w ten wietrzny ale na szczęście sloneczny dzionek:-)niestety po nieprzespanej nocy:-(ten mój ból gardła staje sie naprawdę okropny i to mimo brania Bioparoxu , już sama nie wiem co tam mi się dzieje. Chałupka po remoncie prawie doprowadzona do stanu uzywalnosci:-)dzisiaj jeszcze drobne wykończenia i bedzie koniec:-)

ewela28 - ja tez czułam ruch małego bardzo nisko,tera zise przekręcił i sa wyzej

gratuluje wczorajszych udanych wizyt:-)dziewuszki rosną:-)

Kajdusia - trzymam kciuki za wizyte

witam nowe mamusie czerwcowe:-)

milego dnia

reklama
Witajcie,
Troche was ponadrabialam ale mam lenia :-)
Wczorajsze zajecia w szkole rodzenia byly bardzo udane, ciesze sie ze sie zapisalam, na pewno cos z nich sie przyda, a poza tym siedzi sie w grupie brzuchatek i jakos tak razniej widziec ze innym tez ciezko :tak:

anecznik jak masz ochote to jedz slodkie, ja to bym glownie ostre jadla albo slone, a czekam na dziewczynke (mam nadzieje ze nadal :-D), a co sie bedziesz zamartwiala :tak:
paulka jejku ale kluseczka rosnie szybko :-) serdecznie gratuluje!
kajdusia oj to sie wymeczylas wczoraj, tyle tego Chopina :laugh2: A Piotrus mam nadzieje ze teraz raz dwa wyzdrowieje na tym antybiotyku, i juz niech zaden wirus nie wraca :sorry2: No i czekamy na relacje z wizyty!! Ciekawe jaka juz z Malgosi panna :)
gosiagro :-D:-D:-D:-D dobrze ze nie prosilas meza zeby do ciebie zadzwonil :rofl2:
ewela ja czuje gmeranie nisko (raczki) i kopniaki pod zebrami :baffled:
Anik79 a to nie jest jakas ropna angina? Moze konieczny bedzie antybiotyk bo jak sie jakies bakterie w gardle mnoza to moze byc niezbyt zdrowe dla dzidzi? Zdrowka kochana!

Witam nowe mamusie, mam nadzieje ze jeszcze kiedys zajrzycie ;-);-)

Ostatnia edycja:
Do góry