reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Kasiulka moja wypina, ale to zwykle nie trwa długo, w sensie, że widze wypukłośc ale tylko przez chwilke, a widzialam jak się twoja Hania wypieła, cudnie:)

reklama
AniaCh
bierz go tylko wtedy kiedy poczujesz ze Ci brzuszek twardnieje
najwazniejsze duzo lezec i nie stresuj sie tak
szyjka 2,5 nie jest tragedia, kiedy spada ponizej 2 to stan alarmowy
wypoczywaj, nie dzwigaj i mysl pozytywnie
bedzie dobrze

Kasiulka moj synek ma chyba jeszcze za duzo miejsca bo nie zauwazylam tego
a u Ciebie wyglada to bosko:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Wróciłam własnie z aerobiku. Super sprawa.
Nie chciało mi się wyjść z domku ale teraz po ćwiczeniach jakiś przypływ energii mam:-)

podczytuję was odnośnie tych zakupów dla dzieciaczków i jestem daleko w polu... w sumie mam tylko ciuszki które podostawałam a sama jeszcze nic nie kupiłam.

W niedzielę popsuł się nam samochód i koszt naprawy 3 tyś:szok: poprosyu masakra. Ile rzeczy za to możnaby było kupić, no ale co zrobić:-(

Kasiulka moja wypina, ale to zwykle nie trwa długo, w sensie, że widze wypukłośc ale tylko przez chwilke, a widzialam jak się twoja Hania wypieła, cudnie:)

U mnie też to była chwila, ale jak to słodko wyglądało :-)

Kasiulka moj synek ma chyba jeszcze za duzo miejsca bo nie zauwazylam tego
a u Ciebie wyglada to bosko:-D:-D:-D

Już chyba z 3 razy tak mi się zrobiło, hihi

Cześć dziewczyny:)
:-)
paulka masz podniesiony cukier we krwi? Jeśli nie to nie powinnaś mieć cukru w moczu. Główna przyczyną jest cukru w moczu jest niestety cukrzyca

No własnie nie robilam jeszcze poziomu cukru po glukozie ide w piatek ale na ostatnia wizyte robilam sobie mocz i niestety mam cukier w moczu i tez obawiam sie cukrzycy mam nadzieje ze to moze tylko dlatego ze objadałam sie ostatnio batonami i to moze od tego
ale dziekuje Ci Kochana za odpowiedz:-)

zrobiłam sobie dziś długi spacer, pojechałam też po Piotra do pracy i tam po wyjściu zaskoczyła mnie potężna śnieżyca:baffled:. Zaczekałam na niego na ławeczce metra i razem wróciliśmy do domku, trochęzmokliśmy.

Ja również kilka razy zauważyłam że robi mi się jakaś gulka na brzuchu super widok.:-)

Co do leków moja gin. w 22tyg. zleciła mi 3xdziennie no-spa i MgB6 z powodu częstych skurczy w podbrzuszu i jest dobrze. O żadnych skutkach ubocznych mi nie mówiła. Mam nadzieję że ta nospa Karolci nie zaszkodzi.

Witam wszystkie czerwcowe mamy po kilkudniowej przerwie - niestety mam problemy jeszcze z netem, więc Was nic nie poczytałam, ale widziałam, ze na liscie doszły nowe Czerwcówki - bardzo miło:-)

dziś mielismy wizytę u kardiologa z powodu tego zwapnienia - super babka - wszystko nam wyjasniła a najważniejsze, ze to zwapnienie się wchłonęło:tak: nasze dziecko jest wiec zdrowe, waży 900g i wszystko ma na swoim miejscu. Z cukrami jakos próbuję dojść do ładu i jest coraz lepiej - zdarzaja się jeszcze wahania, ale jak na razie radzimy sobie bez insuliny - i mam nadzieję, że tak zostanie (wyeliminowałam juz wszystko - nawet knedle według Kajdusi odpadają, bo mi za bardzo po nich cukier skacze do góry, choć muszę przyznać, że sa pyszne;-))

wszystkim Wam życzę udanych wizyt i ściskam was mocno:tak:

Bardzo się cieszę że zwapnienie się wchłonęło:-):-):-)napewno kamień spadł Wam z serca:tak: gratuluje dobrych nowinek:-)

Dziewczyny, a Wasze dzidzie też wypinają części ciała przez Wasz brzuszek tak, że zmienia kształt?

Tak, tak:tak:u mnie nawet bardzo:-)zawsze się zastanawiam cóż to za część ciałka:confused::-D

Zapomniałam Wam powiedzieć, że żona mojego szefa będzie rodzić już niedługo:tak:przedwczoraj w nocy był pierwszy alarm:-D szef w kurtce zwarty i gotowy stał w drzwiach, ale okazło się że to jednak nie to...:-D

reklama
Do góry