reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

nadika to nacięcie tez zalezy od tego jak jest główka ułozona i czy nie wychodzi razem z rączką co sie zdarza.Co do porodu...nie zamartwiaj się ..to samo przychodzi i na pewno bd wiedziała co z czym i dlaczego;))) Ja nigdy nie chodziłam ,dałam rade a kazdy z czterech porodów był inny;)))

reklama
Cześć Dziewuszi kochane.
Wczoaj miałm wizytę u gina, ale zobaczył tylko wynik ( w pon. robiłam morfologię i obciążenie glukozą) i kazał na konsultację do hemaologa lecieć.
Biorę od 2 tyg Sorbifer i Fenoplex - żelazo, a hemogobina spada, ostatnio było 10,9 a wczoraj 10,6.
Ale Hematolog mnie uspokoił. Zmodyfikował leczenie i za 2 tyg znowu badania.
Mam nadzieję, że bedzie ok.

Mój gin mnie wczoraj trochę zawiódł. Nie zbadł mnie wogóle, nawet serduszka nie posłuchał. Tylko ciśnienienie i tyle.

Gluzkoza wyszła mi dobrze, 52, więc mogę wcinać moje kochane snikersy.
Właśnie zmierzyłam mojego Jaśka i ma w obwodzie 95 cm ( 25 tydz. ciąży).

Kopie dziś tak jakoś słobo, jak na niego, delikatnie rączką macha. Ale w sumie wolę to niż trening kung fu jaki miał 2 dni emu:):-D

:-) witam dzisiaj, zdążyłam już iść od rana na spacer i przy okazji odebrać listy z poczty :-D a dopiero jest 10... chyba zażyję gorącej kąpieli na jeszcze lepszy dzień :cool2: póki co spokój względny mam i się lenię :-p odpoczywać trzeba

karo - na pewno wszystko jest w porządku :tak: na twoim etapie ciąży też czułam maleńką tak nisko, wiec sie nie ma czym martwić, bo to na pewno wam nie służy :-)
ewuś - lepiej się nie zamartwiaj w Twoim przypadku to szczególnie ważne, żebyś odpoczywała!
krakowianka i cobra - ależ ja wam zazdroszczę, a mi pozostaje nudzić sie w domku, udanej herbatki życzę :-)

Witajcie Brzuchatki;)u MNIE MROŹNY DZIEŃ, dopiero wstałam, w sumie to wstałam o 6 żeby zrobić mężowi śniadanie i zjeść razem z nim;)Więc jak wyszedł do pracy to ległam na chwilkę i tera wstałam.....co do porodu....
OLIMPIA moja mama tez mi ciągle mówi, że sam poród nie boli tylko skurcze przed;)

karo nie martw sie jeszcze brzuszek ci urosnie. To dopiero 24tydzien ;-)

Ewuś współczuje.... mam nadzieję ze wkońcu ten pech przestanie Cie przesladować i bedzie dobrze !!!!! :*****

U mnie zaczoł wiatr wiać :-| kurczę od razu słoneczko sie schowało i zimno:p ehhhhh....

reklama
ewus - dzięki ;)

Ale i tak jest chyba coś nie tak- bo miała napisać wieczorem meila a o 12 w południe ostatni raz się odezwała, tel ma non stop zajęty, kurka chyba nic się jej nie stało ;(

Do góry