reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

dziewczyny właśnei odebrałam wyniki które robiłam w piatek i te z mocza są fatalne:-(a wiec
ciałaka ketonowe dodatnie
białko dodatnie:szok: białko ilościowe 0,21 g/l
leukocyty dodatnie
bakterie 1338 - norma <130
kryształy 137 - norma <60 - co to wogóle jest??? - liczne w p.w

do środy chyba nerwowo nie wytrzymam. Najbardziej martwi mnie to białko w moczu. Nie wiem skad to diabelstwo się wzięło.
Nie denerwuj się idź do internisty żeby dał jeszcze raz skierowanie...powtórz badania i zobaczymy co wtedy;)

reklama
kpi i to jest moja najwieksza motywacja, zwlaszcza jak pomysle o duzym balkonie i tym jak kwiatki na nim posadze i poleniu****e w lezance
udanej wizyty, dobrze ze zadzwonilas
Koriander takie sentymenty to mam tez do tego mieszkania bo bylo to pierwsze wspolne, zaraz po slubie
teraz drugie z dzieckiem, ehhhh....
Anik poczekaj do wizyty, nie stresuj sie i nie czytaj na necie

witam nowa mamusie

a ja w koncu przypominam czlowieka, bylam u fryzjera a wlasciwie fryzjer u mnie
tylko jeszcze slonca mi potrzeba i juz w ogole byloby super

a ja w koncu przypominam czlowieka, bylam u fryzjera a wlasciwie fryzjer u mnie
tylko jeszcze slonca mi potrzeba i juz w ogole byloby super

jejku za mną tez chodzi jakas zmiana fryzurki jakis kolor ale cos nie moge sie wybra c z resztą za bardzo nie mam pomyslu cos do fryzurki
a co do słońca no to przydałoby sie przydałoby sie
:)

Anik79 ja również nie znam się na interpretacji wyników, mogę tylko powiedzieć to co dziewczyny nie martw się na zapas. idz do rodzinnego i zrób jeszcze raz badanie. Może źle próbkę pobrałaś.

Cytrusik witaj wśród czerwcóweczek:-), pisz jak najwięcej.
Co do teściów my mamy to szczęście że podobnie jak moi rodzice mieszkają w Radomiu czyli 100kilometrów od nas i nie mają jak się wtrącać:-).

Dziewczyny ja również muszę iść do fryzjera podciąć włosy bo zarosłam że szok i może jakiś kolorek zrobię.

jejku za mną tez chodzi jakas zmiana fryzurki jakis kolor ale cos nie moge sie wybra c z resztą za bardzo nie mam pomyslu cos do fryzurki
a co do słońca no to przydałoby sie przydałoby sie
:)

ja również polecam wizytę u fryzjera, poprawi humor na 100%, ja byłam w piątek i zmieniłam zupełnie kolor z blondu na brąz (bałam się jak nie wiem co) ale opłacało się :-)

ewus2090 też oglądałam ten program i masakra jakaś, pomylili dzieci w szpitalu :szok:

Ostatnia edycja:
Witajcie,

mimo wszystko poszłam na zajęcia do szkoły rodzenia i bardzo dobrze, bo oprocz zajeć z lekarzem, były zajęcia z połozną i zwiedzanie porodówki bo akurat była wolna, całość trwała 2 godz. 40 minut:szok::szok:, jakieś ciekawostki opisze na odpowiednim wątku:-D
Andzia S - Męża niestety cofnęli ma się zgłosić dopiero za tydzień, z jednej strony szkoda bo wszystko się wydłuzy, ale lepiej zeby zdrowy tą chemie przyjmował
Mam nadzieje, ze za dużo Skarbówce oddawac nie musicie
nadika - ja tez tak mam, że sie denerwuje jak mniej sie rusza, ale akurat w ten weekend aktywność była mega:-D smiałam się że to dlatego żeby tatuś sie napatrzył skoro miał jej nie widzieć tydzien
cobra - super, że już w domku:-D:-D, odpoczywaj jak najwięcej, super, że mąż pomaga:-D a teście i szefowa szkoda słów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ewela28 - wkładki to u mnie rzecz codzienna
paulka - ale masz rezolutnego synka:-D:-D, usmiałam się:-D
Lencja - ja tez mialam wynik 144 ale mój lekarz powiedzial, ze to na granicy i zebym się nie przejmowala bo do niego zaraz po wynikach dzwonilam, zobaczymy co powie teraz na wizycie w środe, czy skieruje mnie na 75 gr
koriander - a zastrzyk masz teraz profilaktycznie?? robilas teraz przeciwciała? pytam bo ja tez mam konflikt, tylko ze ja juz mialam 2 zastrzyki jeden po poronieniu w sierpniu, drugi w 13 tyg obecnej ciązy po krwiaku i teraz na wizyte mam zrobic przeciwciala, ale nie wiem czy skonczy się kolejnym zastrzykiem czy nie:confused:
kpi - powodzenia na wizycie i czekamy na dobre wieści
Anik - niestety z moczem nie pomoge, ale moze zadzwon do gina, na pewno nie czytaj neta, bo tylko niepotrzebnie sie zdenerwujesz
cytrusik - witaj:-)
klementinka - pochwal się nowa fryzurka;-), ja tez planuje fryzjera ale jakos ciagle mi nie po drodze:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Co do czytania o wynikach w internecie to macie racje - co dtrona to lepsza:-) próbowałam dodzwonic się do ginekologa ale nie odbiera kom więc pewnie ma dyżur w szpitalu. jakoś wytrzymam do srody. ja mam torbiele na nerkach więc może te wyniki sa tak złe z tego powodu.

Do góry