reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

o kurcze, ale macie tematy. az sie wlos jezy...

u mnie gil sie skonczyl, ale zapalenie w kosci zostalo. trzeba zrobic zabieg na zuchwie. super. maja mnie ciac i czyscic. do tego jeszcze 2 do 2x antybiotyki.
z tego powodu nastroj mam nieco zdolowany.

reklama
Witam wieczorkiem
zdec- mi lekarz mowil ze hemoglobina u kobiet w ciazy jest zła poniezej 11 bo norma od 12 jest dla trych co nie w ciazy wiec nie powinnas sie martwic:)

no ja tez ogladałam ten program jutro chyba dalej bedzie o 17 na polsacie straszna sytuacja nie chciałabym nigdy sie w takiej znaleźć :no::no::no::no: biedni rodzice

ja zmykam do łóżka juz bo zmeczona strasznie jestem jeszcze dostałam telefon ze u mojego ojca jest cos nie tak i jutro musze jechac do niego i go opieprzyc bo zaczał pić i nie jezdzi do pracy musze go do porzadku przywołać chyba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Spijcie dobrze DOBRANOC!!!!!

Ja też coś czekam na pieniądze za luty i się doczekać nie mogę:-(
Może czekają do 17. marca, aż skończy mi się zwolnienie i wypłacą za wszystko naraz.

z tym Zusem to cyrki sa bo jak we wrzesniu mielismy wypadek to mój mąż byl do konca grudnia na zwolneiniu a od Zusu dostał pieniadze tylko za dwa tygodnie PIT przysłali juz i teraz nie wiemy co i jak bo przeciez szef jego twierdzi ze dostaczyl wszystkie zwolnienia do zusu

Z tego wszystkiego co uslyszałam zapomniałam o mojej złości:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Czekałam na pieniądze za zwolnienie...Fakt że mało bo tylko 300zł ale dla mnie to dużo....Dostałam pismo że odmawiają mi wypłaty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Bo pokryły się dwa dni w zwolnieniu(bo przy pobycie w szpitalu wpisują od początku pobytu...nie moga od środka...) I dlatego nie dostanę chyba nic...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jak ja tam pojdę to wyżyję swoje hormony zgromadzone przez całą ciąże....:wściekła/y::wściekła/y:Bo aż szlak mnie trafił...chodze załatwiam sie staram o jaki kolwiek grosz a tu k*** tylko by zabierali Ku*** jeb****:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: skoro 2 dni sie pokrywają to gdzie kasa za resztę?!!!!!Czyli dokładnie 300zł....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja też coś czekam na pieniądze za luty i się doczekać nie mogę:-(
Może czekają do 17. marca, aż skończy mi się zwolnienie i wypłacą za wszystko naraz.

Coś tu jest bez sensu. Ja dwa razy miałam taką sytuacje ,że od ginki dostawałam zwolnienie , a w jego trakcie trafiałam do szpitala i tam mi dawali drugie zwolnienie i dni sie pokrywały ale nikt sie nie czepiał. Nawet dzwoniłam do zusu czy mam te drugie zwolnienie wysyłac i mówili ,że moge ale i tak tylko raz mi zapłacą za powtarzające się dni.Więc dlaczego mają coś cofac albo nie wypłacać? To trzeba sprawdzic dokładniej.:tak:

Cześć, właśnie wróciłam z pracy, poniedziałek i czwartek to moje najgorsze dni, pracuję od rana do wieczora... ale dałam radę, nawet uczniowie byli znośnie przygotowani...:-)

Zdrowka dla wszystkich chorowitek!

cobra- jak dobrze, że jesteś już w domu, na temat Twojej pracodawczyni nawet nie chce mi się pisać- dla mnie to kryminał! :wściekła/y: Dobrze, że z mężem Ci sie układa- to teraz bardzo ważne!
Klementinka- ale macie pracowity okres! Nie ma jak syndrom wicia gniazdka :-D
Lencja- fajny avatarek, no teraz Cię wreszcie poznam na ulicy jak się będe w Toruniu przechadzać... :-D Czekam na wiadomości powizytowe...
koriander- przeżyjesz ten zastrzyk auuu, a poród to później pikuś :-D
Anik- ojoj, to faktycznie niefajne wyniki, a wczesniej badanie moczu miałaś ok?
cytrusik- witaj!
agasto- współczuje, kiedy masz ten zabieg?

idę poczytać z Piotrusiem :-)

Uffff kamień mi z serca spadł mąż mi mówił nie wczytuj sie tak w forum....a ja sie stresuję, że cofną zwolnienie a problem twil w czymś innym ....

Cześć, właśnie wróciłam z pracy, poniedziałek i czwartek to moje najgorsze dni, pracuję od rana do wieczora... ale dałam radę, nawet uczniowie byli znośnie przygotowani...:-)

Zdrowka dla wszystkich chorowitek!

Anik- ojoj, to faktycznie niefajne wyniki, a wczesniej badanie moczu miałaś ok?

idę poczytać z Piotrusiem :-)

poprzednie były nie najgorsze miałam tylko ciałka ketonowe dodatnie, zostało mi czekanie do wizyty:-)

Anik ja w poprzedniej ciąży miałam białko w moczu kilka razy, ale ginka mówiła że w ciąży nie trzeba się tym przejmować:no:o kryształach za to pierwsze słyszę...:confused:

reklama
czesc brzuchatki

byłam wczoraj u gina , mały ma 23cm i wazy 920g :-) siusiak potwierdzony,takze nie mam co liczyc na pomyłke lekarza,ze to dziurawiec :-p

Do góry