reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Witam!
Ja już po badaniach w laboratorium. Wczoraj wziełam w końcu od koleżanki ciuszki, więc zaraz zabieram sie za ogladanie i sortowanie - ale będę mieć frajdę:-)

Annajak - dobrze, ze wszystko wyjaśniłaś Cobrze - mam nadzieję, że skorzysta na tym więcej osób. Szkoda, ze trzeba się sądzić, no chyba, że PIP pomoże
Paula24211 - porażka z teściami całkowita - ja mam teśció daleko - teść w Gnieznie a teściowa we Włoszech, więc też tylko z doskoku są, ale i tak teściowa lubi wtracić swoje - ja się jednak nie przejmuję i jak coś mi się nie podoba, to mówię. Denerwuje mnie tylko mój M, który mało się wtrąca w to co mówi Jego mama - potem tylko mówi, ze Jej należy przytaknąć a potem zrobić swoje - ja natomiast, ze w ten sposób to Ona nigdy sie nie zmieni - i tak w kółko
Anik79 - nie wiem co oznaczają te wyniki - przykro mi, ale nie pomogę - dasz radę wytrzymać do środy?
Cytrusik - witaj - na kiedy masz termin porodu??
Klementinka - oj mnie to fryzjer też juz gania - a pomysłu żadnego - nie chcę obcinać, bo wygodniej mi chyba będzie złapać gumką przy dziecku - więc zapuszczam, ale kolor to by się przydał, bo siwki juz widać
Ja też chcę juz wiosnę - u mnie znowu dopadało i ślisko rano było strasznie - ale 30/h dojechałam do laboratorium:tak:
Ewuś - doczytałam, ze Ci wypłacą - no bo też mi to sie dziwne wydawało - rozumiem, ze nie wypłacą zdublowanej kasy za te dni, co sie pokrywają, ale pozostałe tak:tak:
a program - szok - nie oglądałam - aż dziwne, ze nadal takie rzeczy sie zdarzają:szok: szkoda tego małżeństwa - chyba raczej nie da sie go juz uratować, chociaż wina nie ich i żadnej zdrady nie było:no:
Gosiagro - moze i lepiej, że Mąż będzie zdrowy - pewnie i efekt podawania chemii bedzie większy:tak: dopłacić US musimy 172 złote:szok; niby nie dużo, a jednak moim zdaniem za dużo:tak:
Aga_sto - strasznie zagmatwałaś z tym opisem, co Ci będą robić, ale juz współczuję - nie brzmi zachęcajaco:no:
Mama Mikołaja - co sie stało???
Ewela28 - więc gratuluję pewnego synka:-)
Kreatorka - dobrze, ze juz się lepiej czujesz:tak:

to ja zaraz zmykam do ubranek - spokojnego dnia

reklama
Kajdusia, z tego co wczoraj pokazywali w telewizorni to wiosna się zbliża. W sobote ma byc nawet 15 stopni:-):-D:szok:, tak więc w sobotę nie ma mnie w domu tylko koło domu:cool::cool2:

Witajcie:-) u mnie za oknem piękne słoneczko tylko na termometrze O stopni, ale faktycznie jakby tak wierzyc co mówia w telewizorni to wiosna tuz tuż:-)

czesc brzuchatki

byłam wczoraj u gina , mały ma 23cm i wazy 920g :-) siusiak potwierdzony,takze nie mam co liczyc na pomyłke lekarza,ze to dziurawiec :-p

gratuluje syneczka

Witam!
Ja już po badaniach w laboratorium. Wczoraj wziełam w końcu od koleżanki ciuszki, więc zaraz zabieram sie za ogladanie i sortowanie - ale będę mieć frajdę:-)

Anik79 - nie wiem co oznaczają te wyniki - przykro mi, ale nie pomogę - dasz radę wytrzymać do środy?

hihihi nie mam wyjścia muszę:-)zostało mi jescze tylko 23 godziny do wizyty wiec jakoś zleci:-D

ja czekam na przesyłki z allegro ma ich przyjść 4:-) i wtedy wielkie prankoi układanko:-)

życze miłego dnia

Widzę że słoneczko wyszło i od razu lepsze humory na forum :-D

Czytam swój suwaczek o tym że nie mogę się doczekać porodu i już sama nie wiem z jednej strony chciałabym ale boje się :zawstydzona/y: i to z każdym tygodniem coraz bardziej oczywiście jednocześnie nie mogąc się doczekać. Zakręcone to trochę.
Mój facet mnie dzisiaj rozbroił tekstem : "Czym Ty się skarbie tak denerwujesz, pójdziemy urodzimy i wrócimy z maluchem" My urodzimy :-D a ja myślałam że on będzie tylko stał patrzył i ewentualnie trzymał za rękę :-D

Planujecie poród rodzinny??

Czytam swój suwaczek o tym że nie mogę się doczekać porodu i już sama nie wiem z jednej strony chciałabym ale boje się :zawstydzona/y: i to z każdym tygodniem coraz bardziej oczywiście jednocześnie nie mogąc się doczekać. Zakręcone to trochę.
Mój facet mnie dzisiaj rozbroił tekstem : "Czym Ty się skarbie tak denerwujesz, pójdziemy urodzimy i wrócimy z maluchem" My urodzimy :-D a ja myślałam że on będzie tylko stał patrzył i ewentualnie trzymał za rękę :-D

nie wyobrażam sobie zeby Roberta nie było przy porodzie:-) przy córce też był i bardzo duzo mi pomógł, więc teraz nie ma wyjścia - zresztą nie ma nic przeciwko:-) a jak patrze na zdjecie jak przecinał pępowine to do tej pory łzy mam w oczach:-)

zreszta zobaczcie sami:-)

Załączniki

• MVC-894Frob..jpg
    MVC-894Frob..jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 78
Ostatnia edycja:

Ja bym chciala,lae u nas warunkiem jest,ze masz odbyta szkole rodzenia,a ja nie mam jak na nia chodzic, wiec nici z porodu rodzinnego :/

Witajcie,
u nas cieplutko więc tą wiosnę do Polski ja chyba przywiozę w niedzielę:-D
mama_mikołaja co się stało, że w szpitalu byłaś, daj znać co tam dzisiaj
agi78 gdzie tam na tym urlopie zaginęłaś w akcji?
ewela28 gratuluje wizyty i pewnego synka
cytrusik witaj w naszym gronie;-)
ewus to dobrze, że dotaniesz te pieniążki
ja wczoraj ogród posprzątałam, okna na dole umyte, a dzisiaj porządków ciąg dalszy i w końcu jakieś kwiatuszki mogę kupić do ogrodu:tak:
życzę miłego dnia

reklama
Ja sie rowniez witam :tak:
Ciesze sie ze do was wiosna rowniez idzie, tu slonko w pelni, az sie chce na spacerek wyjsc :-D

Kajdusia to masz fuksa, wspaniale tak poleniuchowac sobie z rana :-D
anecznik ja na pewno rodzinnie bede rodzic, nawet sobie nie wyobrazam innej opcji :tak:
andzia_s to przyjemnego sortowania, moze sie pochwalisz jakas ladna zdobycza :-p
ewela gratuluje synusia!:blink:

ewus no i nie warto sie na zapas denerwowac, a jakie kocyki wybralas dla lobuziakow?:-)

Anik79 sliczne zdjecie...na prawde wzruszajace, juz niedlugo takie male bobaski nam beda klasc na brzuchu..
Ja zaraz uciekam na wizyte, tylko jakies sniadanko trzeba wyprodukowac :sorry2:

Do góry