reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie,
my dzisiaj jedziemy na farmę z synkiem, taka zorganizowana dla dzieci, są zwierzątka, plac zabaw,
kawiarnie więc pewnie będzie fajnie:-)
Dziewczyny ale w nocy to normalnie dotałam takiego bólu w plecach, że kompletnie byłam bezradna:no:, na szczęście przeszło
athena83 1387g no to ładnie dzidzia waży
koriander 1700g no kochana to już nie ma żartów to już połowa chyba większa wagi urodzeniowej:-)
gosiagro napewno jest wszystko dobrze:tak:
milka26 witaj i pisz;-)
badaicka gratuluję zdrowego Filipka
izia_tcz to przykre co spotkało twoją koleżankę. Gratuluję synusia:-)
gosia***, ewelinka 307 trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
yoshe trzymam kciuki za dobre wyniki badań
olimpia72 mnie dopadł skurcz palca u nogi w sklepie, ale mnie wygięło:szok:
kpi23 no to kuruj się, zdrówka życzę
koriander,kajdusia ja lubię kolory kwiatuszków czerwone, żółte, fiolety doradźcie mi coś dziewczyny bo może uda mi się kupić coś w polsce, tak żebym mogła koło 7 kwietnia to posadzić jeszcze.:tak:
życzę miłego dnia

dziendoberek
piekna sloneczna pogoda ,cieplo na dworze az zyc sie chce :-):-)

zastanawiam sie kiedy zaczac szykowac ciuszki dla malenstwa ?? nie pamietam jak to bylo za pierwszym razem ?... musze wszystko wyprac i odswiezyc po Mikolaju ale niewiem kiedy za to sie zabrać ,chyba za wczesnie jeszcze co ?? jak to u was wyglada?? pewnie wiekszosc z was ma wszystko nowe ale to i tak ja piore wiec kiedy bedziecie szykowac nowego domownika???
:-D:-)

wysylam wam nasze cieplo i sloneczko i zycze milego dnia !!!!!!!!!:-D:-D

ja zacznę tak chyba na początku czerwca - zeby zbyt długo w szefie nie leżały ...

HEJ kobitki! mnie dziś ogarnął straszny leń! jak o 7 przeniosłam się z łożka na kanapę tak dalej leżę i nawet nie byłam jeszcze z psem na spacerze. Nie mogę się nacieszyć tym że wreszcie mam wolne ! Tak czytam relacje z waszych wizyt i w szoku jestem że wasze dzieciaczki są juz takie duże i martwi mnie to że jak byłam tydzień temu na wizycie to moja mała wazyła tylko 600g :(

Ja jeszcze nic nie piore i nie szykuje bo mam tak mało rzeczy że w ciągu 30 minut mogła bym to wszystko dokładnie ogarnąć. Według mnie jeszcze za wcześnie na pranie bo kto by chciał zalozyc bluzke po 2 miesiacach po praniu?? dla mnie taka bluzka jest brudna :)

nie martw sie, moja też z tych mniejszych będzie ... nie była ostatnio "ważona" ale jak porównywałam sprzed 4 miesięcy to była znacznie mniejsza od tych forumkowych, a jeśli mieści się w normie to nie ma powodu do obaw ... i pomyśl sobie jeszcze, ze jak będzie mniejsza to łatwiej urodzisz ;)

Musze sie wam pochwalic zdjeciem z wczorajszego spacerku :-D

ależ pięknie .... ja też tak chcę!!! prześlij trochę słonka i tych kwiatuszków ;)

Właśnie pochłonełam olbrzymie opakowanie cisteczek i jeszcze się zdziwiłam że się skończyło:szok:było tego z pół kilo gdzie te jedzonko się mieści:-DA i przypomiało mi się co zdażyło mi się w nocy miałam już dosyć lewego boku więc sobie myśle tylko na chwileczke się położe na prawym i usnełam jak kamień obudziłam się w szoku:szok:bo spałam na brzuchu:szok:brzuch cały był w takich pogniecionych czerwonych pręgach oczywiście spanikowałam ale jak się położyłam na plecach odrazu mała zaczeła fikać chyba było jej tak wygodnie jak była przygnieciona i się wkurzyła że mamusia ją budzi:-D

Witam ponownie, tym razem na chwile bo jestem u rodziców:-) i juz po wizycie

i wszystko w porządku - szyjka ok długa cokolwiek to znaczy i zamknieta:-) mały rosnie i ma się dobrze - waży jak to ani doktor powiedziała dobre 1650 :-) więc mam co dzwigać:-)
co do moich wyników z moczu - mam brać urosept przez 14 dni 2x 3 tabletki i powinno byc ok

zdec - te kryształy swiadcza o tym ze jest piasek w nerkach lub kamienie - no cóż u mnie by się zgadzało - i nie mam się tym wogóle przejmowac:-)

no i moja waga - przez te 4 tyg przytyłam 1kg:-) i ogólnie od poczatku 15kg:-D
pozdrawiam

i wszystko w porządku - szyjka ok długa cokolwiek to znaczy i zamknieta:-) mały rosnie i ma się dobrze - waży jak to ani doktor powiedziała dobre 1650 :-) więc mam co dzwigać:-)

no i moja waga - przez te 4 tyg przytyłam 1kg:-) i ogólnie od poczatku 15kg:-D
pozdrawiam

Gratuluję udanej wizyty :-)

15kg? wow... a przed Tobą jeszcze 11 tygodni, hihi

Ja juz po drugim wkluciu i wcinam zasluzone drugie sniadanko :-D

Anik to mnie pocieszylas, ja juz sie balam ze nasza Pyza jakas przerosnieta :-D Gratuluje!
cobra wytrwalosci w "milczeniu" mam nadzieje ze sie tesciowie ockna i dadza wam ten pokoik jak najszybciej

Karis ja mam takie do wysadzenia:
lobelia przylądkowa, czyli stroiczka

Zobacz załącznik 225818

mydlnica i maciejka (pieknie pachnie!)
Zobacz załącznik 225820

bratki miniaturowe i irysy w kilku kolorach
Zobacz załącznik 225822

i pnaca wisteria sinensis (nie znam polskiej nazwy)
blauwe-regen-tro&#11.jpg

Bedziesz sadzila w Anglii czy w Polsce? Tu sa w sprzedazy popularne mieszanki, czesto kolorystyczne, tez je bardzo lubie np wybierasz mieszanke czerwona i kwitnie ci przez cale lato :tak:
Ladnie sie prezentuja petunie, lwie paszcze, geranium, maki ozdobne.... oj jest tego sporo :-D

kpi dla ciebie slonko i kwiatki sle! :tak::tak:
pencil.png

reklama
Do góry