kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Witam dziewczyny, ja też dzisiaj tak tylko z doskoku, bo mam hydraulika na glowie, a wieczorkiem mam sie spotkać z koleżankami, wiec tylko sprawdzam co u was. :-) Czasu coraz mniej na forum niestety...
ewuś - będzie dobrze, jeśli ból Ci nie minie to jedź do szpitala koniecznie, lepiej bez sensu poleżeć niż później żałować
a co do ruchów to może pomęcz chłopaków czekoladą? U mnie to przeważnie działa :-)
Obwód na wysokości pępka wynosi u mnie dziś : 96 cm
ewuś - będzie dobrze, jeśli ból Ci nie minie to jedź do szpitala koniecznie, lepiej bez sensu poleżeć niż później żałować
a co do ruchów to może pomęcz chłopaków czekoladą? U mnie to przeważnie działa :-) Obwód na wysokości pępka wynosi u mnie dziś : 96 cm

nie miałam siły wczoraj się po wizycie zameldować. A z mała wszystko oki, serduszko pięknie bije, wody płodowe oki, jedynie mam jakieś wieksze upławy i gin zapisał mi tabletki dopochwowe. Morfologia i mocz oki
Normalnie to jest człowiek...mówi że może jutro pojedzie....
Boże mam nadzieje ze to tylko chwilowe....Bo juz naprawde zaczynam sie bac...zeby chociaz kopały...a tu od wczoraj nic
(nawet wczoraj już nie kopały tylko troszke w dzien jak by sie ruszały/o) Boże mam nadzieje że nie bedę zmuszona jechac na pogotowie...