koriander
Fanka BB :)
A mi sie Filip z kolei nie podoba, kojarzy mi sie z wrednym chlopakiem ktory torturowal koty na naszym podworku 
Fakt ze imie zawsze musi miec dobre konotacje 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Witaj każda z nas stresuje się w jakimś stopniuWitam wszystkie mamy ja też mam mieć rozwiązanie w czerwcu to moje pierwsze dziecko i zaczynam się już denerwować nie wiem który szpital wybrać co mam ze sobą wziąć do szpitala może wy wiecie . Pozdrawiam gorąco![]()
jak się czujecie? ja nadal chodzę do pracy, mam w planie do końca maja pracować, a co niektórzy patrzą na mnie ze zdzwieniem "w ciąży pracujesz?"...............
jak to u was jest?
, zreszta pierwszy trymestr był cięzki, wymiotowałam codziennie, potem leżałam w szpitalu z powodu krwiaka, jak juz zaczełam się czuć dobrze, to nie chcialo mi się już wracać
Jeżeli ktoś się dobrze czuje to jak najbardziej powienien pracowac
Ja uważam jak zdec, ze nie ma też co się zaharowywać, ja pracuje w korporacji, więc mój wysiłek nie zostałby zbytnio zauważony:-(Mebelki zamawiamy po świętach![]()
I jakie elementy bierzesz? Ale śliczny pokój będzie miała Natalcia
gosiagro zdrówka, wypocznij po wczorajszych zakupowych wojażach

jeśli opuchliznę masz po całym dniu - to nie ma czym się martwić, gorzej jeśli byłaby po nocnym odpoczynku, a tak jest niestety u mnie.