reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Cześc dziewczyny:)
U mnie wszystko ok. Wróciłam z Francji i wpadłam w wir załatwiania spraw.Oddałam swoje prace zaliczeniowe, opłacałam rachunki i biegałam na pocztę po odbiór przesyłek. Dziś czekam na łóżeczkko, które kupiłam na allegro. Musze dokończyć sprzątanie mieszkania bo chcę jutro pojechac do rodziców i zostać aż na święta.
Robiłam badnia i jestem szcześliwa bo są super. Toxo ujemne, mocz, morf i glukoza po obciążeniu 50g- w porządku, więc moge wciągać ciasteczka :-)
Zmykam na śniadanko i będę doczytywała co tam się u Was działo.

Witajcie,

w końcu piątek i mój mąz dzisaj wychodzi ze szpitala <happy><happy><happy>:-D:-D:-D:-D:-D
lece zaraz na jakies zakupki, co by miał co jeść po tym szpitalnym jedzeniu tutaj nie to co u liliti:szok:
liliti- mam nadzieje, ze pięknie Sonia w brzuszku siedzi:tak:
Ewa - odpowiednia kuracja i bedzie po paciorkowcu, tego zycze:tak:
Gryzka -fajnie, ze u gina oki, no i glukoza piekna, mozesz słodkosci wcinac, o ile lubisz:-D, nie zazdroszcze sytuacji z kupnem samochodu bo to poważna decyzja, szczegolnie ze się daje ciężkie pieniądze
aga_sto - współczuje tego zabiegu:szok:
krakowianka -pozdrowienia i zaglądaj częsciej:tak:
neti - pochwal się łózeczkiem:tak:

Ja również witam z rana:-)

U nas pogoda troszkę sie popsuła ale jest ciepło, słoneczko zaczyna wyglądać zza chmur... Zaraz pewnie wybędziemy na dworek...;-) Muszę sie umówić do lekarza na wizytę kontrolną... :-) ale jakos zawsze za późno sie za to zabieram i dziś sie budzę, przypomniało mi sie o tym, patrze a rejestracja jest w poniedziałek dopiero bo dziś nie ma akurat... heh...

Witam nową czerwcóweczkę ;-) spotykamy sie po raz drugi bo i na "młodych mamusiach" Cię witałam ;-) :-D

Kochane odradzam laktatory ręczne!!! Ja miałam z córka i tak go przeklinałam ze szok... Kupiłam elektryczny jak urodziłam synka i byłam w siódmym niebie.
i wiele takich opinii znam ze ręcznę są niedobre... ;-)

Ostatnia edycja:
witam z rana :-)
ja już nie śpię od 6:30 ale czuję się wyspana, wstałam z bólem głowy ale już jest ok. Miałam wcześniej zajrzeć ale miałam taką wenę do sprzątania że zaczęłam robić porządki :-)
od dwóch dni zauważyłam, że jak w ciągu dnia trochę więcej pochodzę to wieczorami zaczyna twardnieć brzuch, trwa to tylko kilka minut, mam nadzieję że to nic groźnego i tak się czasem dzieje.
Poruszyłam temat laktatora dlatego że jest ich tyle że naprawde nie wiadomo które wybrać, a tak będzie nam łatwiej gdy poznamy opinie mam które miały już z nimi doświadczenie :-)
napewno wybiorę ręczny, nad firmą jeszcze się zastanawiam

zdec fajna fryzurka, z tymi facetami to już tak jest. Ja niedawno zmieniłam kolor z blondu na brąz i mój mąż podobnie zareagował - "będę musiał się przyzwyczaić"

Klementinka jeśli jeszcze dziś zaglądasz to również życzę Tobie i Twojej rodzince Wesołych Świąt!! Dbaj o siebie :-)

Anik79 dobrze że się wyjaśniło z tymi upławami, mam nadzieję że tabletki pomogą.
też się czasem zastanawiam skąd te bakterie w moczu się biorą, przed ciążą było ok a teraz nagle się pojawiają.

aga_sto wspólczuje tych wizyt u dentysty brrrrr

gryzka gratuluje udanej wizyty

Życzę wszystkim miłego dnia!!!

gosigro http://www.allegro.pl/item962048553.html to moje łóżeczko, tzn dla mojej Amelki :-) już kiedys pokazywałam ale nie byłam zdecydowana,teraz kupiłam. Kolor ciemny brąz

Jaka piękna pogoda. Wczoraj w ciągu dnia było 20 stopni a wieczorem wracałam pichota z miasta, o 20 było 16 stopni!!! Juz nie moge doczekac się pełnej wiosny i lata.... :-)
Wczoraj mąż mojej koleżanki zabrał mój samochód i zmienił opony. Kurcze, zawsze wszystko robiłam sama a teraz musiałam nauczyć się prosić o pomoc. Sama tarmosiłam opony z piwnicy i jechałam do zakładu. A teraz nie mogę. Tak to jest, jak się jest samą a facet i rodzina daleko. Moze to i lepiej, nic złego w tym że się prosi.

Ostatnia edycja:
Witajcie brzuchatki

No mi sie dzisiaj tak dzień zaczął,ze akumulator w samochodzie pod skelpem sie rozładował :wściekła/y: juz drugi raz . Ale na szczescie przejezdzal moj wójek i wymienilismy go szybko wiec spoczko ;-)

A tak to miałam dzisiaj sen :-p snił mi sie poród,ze tak szybko mi poszło,ze lekarz chcial wyciagac dziecko jak juz wychodziło,a ja sie na niego wydarłam,ze sama go urodze,bo sie bałam,ze cos moze mu uszkodzic :szok: jesooo co za sen ;-) i powiem wam,ze normalnie taka słodka ta moja kruszynka była,az tesknie juz za tym porodem :sorry2:,ale jeszcze tylko 2 mieszki z hakiem,szybko zleci :-)

Mam informacje dla torunianek. W Superfarmie, koło cinema city jest promocja pieluch. Pampersy 90szt 3-6kg kosztują 39.99zł(a nie 50zł) a Huggisy 90szt- 38.99zł. To trochę taniej niż w sklepie,przynajmniej pampersy. Wiele z Was ma bardziej zaawansowaną ciążę, więc może skorzystacie.

Witam się w ten piękny słoneczny ranek :-)

Wstałam jak zwykle juz po 7, byłam juz na zakupach, wstawiłam pranie i gotuję zupkę fasolową.
W planach mam jeszcze upiec ciasto bananowe według przepisu athena83 :).

Wszystkim życzę miłego dzionka:-)

reklama
Witam:-),
no i pogoda się psuje. Słońce gdzieś za chmurami, na szczęście jest ciepło. Jutro i w niedzielę ma podobno padać:-(.

Dziś po południu idę z tym wynikiem, niema co czekać wizytę mam za tydzień a im szybciej dostane jakieś leki tym lepiej. Potem o 17 mamy szkołę rodzenia, mają nam mówić i pokazywać jak kąpać i przewijać maluszka.

Miłego dnia Czerwcóweczki!!!

Do góry