cześć kocane czerwcóweczki !
my z Sońką w dwupaczku, mała szaleje a a szczesliwa. dzis bylam na usg i przytyla 120g przez tydz i ma juz 42cm ;-))wszystko prawidłowo rozwinete i teraz ma tylko tyć !!! mój mężus pomógd mi dzis zrobic kąpiel, umył i wysuszył wlosy, nawet zrobił deplacje na noach hehe kochan, do tego wymasował mnie za wszystkie czasy, ale najwazniejsze ze terapia poskutowala i szyjka ma 2,2c i zamknieta !!! a przeciez juz bylo widac pęcherz płodowy w kanale rodnym brrr. na koniec kwietia odstawiamy leki i zobaczymy co sie bedzie dzialo????? mój M jdzie teraz do Polski przywieźć wszystkie rzeczy dla malutkiej o to juz pewnie niedługo ;-)))
ale jesli chodzi o potrzebne rzeczy do szptala to tu w pokoju mam koode z rzewijakiem, zlew do kąpieli malucha i szafeczki a w nich : koszula do porodu, popaski, majtki, podkłady,wkładki laktacyjne,wyrawka dla niemowlaczka, pampersiki, chusteczki.....wszystko zapewnia szptal szok !!!!
a panie połozne sa kochane, usmiechniete i pomocne we wszystkim!!! dzekuje Bogu ze trafilam tu a niegdzies gdzie bym przezyla traume i wpadla w depresje.....
na dole jest sklep dla dieciaczkow, maja piene, niedrogie rzeczy i w rozmiarach od 44 ;-) dla wczesniaczków...
gatuluje wam udanych wizyt i zycze zdrowka.......juz nie moge sie doczkac kiedy bede tulic swoją kruszynke;-)))))