reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

nie wiem czy wy też tak macie ale ja juz ostatnio czuje się coraz bardziej słoniowato, jest mi ciężko, w nocy spać nie mogę, nie moge leżeć za długo na jednym boku a każde przewrócenie na drugi bok to masakra, jakbym była jakąś zniedołężniałą staruszką:tak: a i do tego kłopoty z pamięcią;-) ech co to będzie na starość
ale sobie ponarzekałam z samego ranka:-D
eagle - mi do tego jeszcze wszystko wylatuje z rak ;P z tym ze to losowe - jeden dzien z "wylatywaniem" inny bez ;)

wiedzmo - dzieki, tez sie nad tym modelem zastanawialam ;) pewnie kupie pozniej niz ty, pewno nawet jak juz malec bedzie, bo to pod katem "dziadkowo-wyjazdowym", to sie nawet o uzytkowanie moze podpytam ;D

Julia - ja mam Malgosiowy kokos-pianka-gryka, bez problemu wytrzyma jeszcze nastepnego malca. Najpierw moze uzytkowac strone kokosa, potem gryczana - od okolo pol roku.

No, dzisiaj mam najbardziej wolny dzien od ostatnich ponad 3 tygodni ;> Malgosia 1 dzien w zlobku po ospie - i tak odbiore ja wczesniej, ale .. normalnie nie wiem co z czasem zrobic ;P No dobrze, wiem - badania musze jechac porobic, bo we czwartek wizyta u ginki .. ;]
No i na karuzelke do lozka musze sie zasadzic - Malgosia zbyt intensywnie z niej pod koniec korzystala i tak jakby nie kreca sie juz zabaweczki na niej ;> Jak mi sie nie uda naprawic, to kupie nowa - z tego co widze, sa o polowe tansze teraz niz jak kupowalam poprzednio ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,

w końcu udało mi się z łóżka zwlec, jakaś taka słaba jestem:baffled: ciekawe co to będzie za 3-4 tyg:baffled:
paula - właśnie pisałam już wcześniej, że przewracanie się z boku na bok trwa godzinę i tez mnie brzuch przy tym boli:no:

ja juz nie wiem czy to normalne:( wogole to czuje sie tak Jak Ty dzisiaj jakas taka slaba leze w łozku i tak mi nie dobrze jakos jest a jak wstane to jakbym miala zamdlec :szok::szok::szok: nie wiem od czego to sie tak dzieje:no::no::no:

Gosiagro na czym malenstwo polozysz jak sie urodzi? na jakiej stronie? gryka czy kokos?

Bo widzisz kumpela mi mowila ze gryka od urodzenia a kokos dopiero od roku moze byc...a znow potem od innych dowiedzialam sie ze na poczatek kokos a pozniej dopiero po jakis 3 miesiach gryka...;/ i badz tu madry;/

ja słyszałam, że najpierw kładzie się na stronie kokosowej, a po około pól roku na stronie gryczanej. Może mamusie z doświadczeniem nam poradzą:laugh2:

Witajcie!
Dziś w miare się wyspałam ale co z tego jak i tak czuje się ociężała obolała i słoniowata och oby już ten maj się kończył bo naprawde zaczyna być ciężko i zaczyna się dłużyć ta ciąża
paula-ja mam to samo i to zawsze rano zjem coś i strasznie mi słabo a jak wstane to jakbym miała zemdleć póżniej to przechodzi tak koło11 myśle że to może związane ze spadkiem żelaza w tym okresie ciązy sama niewiem

Ostatnia edycja:
Witam,
na szczęście wyspana, ostatnio nawet często się w nocy nie budzę - może raz lub dwa razy więc w miarę się sysypiam.

Wszystkim wczoraj wizytującym gratuluje udanych wizyt :-)

gniesha szkoda że beta spada, ale może z drugiej strony dobrze że tak się stało i będziesz się cieszyć fasolką jak już będziesz pewna że wszystko się zagoiło i będzie dobrze. Trzymam kciuki by ułożyło się po Twojej myśli!!

Ja mam materac kokos-pianka-gryka i na początku dziecko położe na kokosie, a tak od pół roku na gryce

Miłego dnia :-D

Witajcie!
Dziś w miare się wyspałam ale co z tego jak i tak czuje się ociężała obolała i słoniowata och oby już ten maj się kończył bo naprawde zaczyna być ciężko i zaczyna się dłużyć ta ciąża
paula-ja mam to samo i to zawsze rano zjem coś i strasznie mi słabo a jak wstane to jakbym miała zemdleć póżniej to przechodzi tak koło11 myśle że to może związane ze spadkiem żelaza w tym okresie ciązy sama niewiem
ale tak to pierwszy raz mam dzisiaj boli mnie u góry brzuch i czuje sie tak jakbym się czymś zatruła:( musze zrobic morfologie bo juz 1.5 miesiaca nie robilam moze wyniki mi spadły i jakas anemia mnie dopadla:(

reklama
ja juz nie wiem czy to normalne:( wogole to czuje sie tak Jak Ty dzisiaj jakas taka slaba leze w łozku i tak mi nie dobrze jakos jest a jak wstane to jakbym miala zamdlec :szok::szok::szok: nie wiem od czego to sie tak dzieje:no::no::no:
paula wiedz kochana że nie jesteś sama ;-):-) wczoraj aż mąż sie ze mnie śmiał czy coś brałam bo taka nakręcona chodzę a dzisiaj.... ahhhh
noce też bezsenne- jak w zegarku co 2godz.pielgrzymka do toalety :-)

Do góry