reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam z rana.
Połamana jestem jak po zderzeniu z ciężarówką :szok: ( w końcu ja tez "ciężarówka":-D) pogoda do niczego wogóle szkoda słów:no:

Mam nadzieję że u Was lepiej:tak:milego dnia;-)

reklama
Witam z rana.

Ja tylko na chwilkę chciałam zobaczyć czy wszystkie zapaczkowane. Żadnych inf. więc sądze że tak.
Za oknem nadal leje i wieje:( więc chyba dzień spędze na robieniu porządków w domu.
Ja właśnie wyszykowałam i odprawiłam mojego ukochanego na podróż do radomia i zostałam sama:( nielubię tego siedzenia. Ma zamiar dziś jeszcze wrócić, ciekawe czy mu się uda wszystko tam załatwić.
No dobra idę spać dalej bo jestem jeszcze strasznie śpiąca.

Miłego dnia życzę:)

Czesc dziewczyny witam sie w poniedzialkowy poranek niezbyt ładny bo wieje i zimno jest

ja zaraz zmykam sie szykowac na Izbe Przyjeć zrobic ten wymaz GBS a tak mi sie nie chce mam nadzieej ze nie bedzie duzo osob bo dziisja poniedzialek i moze byc duzo przyjec na oddział

życze Wam Miłego dnia;-)

udanych wizytek przede wszystkim:tak::tak::tak::-)

witajcie brzuchatki w ten kolejny paskudny dzień,
u nas tak jak przez cały weekend jest zimno aż 6-7 stopni, brzydko, wieje i bez przerwy pada, to sie już nudne staje pomału
wcale się nie dziwię że wszystkie zapakowane jeszcze bo któremu maluchowi speszyłoby się do takiej pogody, lepiej poczekać na słoneczko;-):-)

ja w planach na dziś mam znowu siedzenie w domku, a od tego włączyła mi się akcja pt. sprzątanie;-), może uda mi się wyskoczyć do przychodni zrobić morfologię jeszcze raz, w piątek odebrałam wyniki ostatniej i niestety mimo połykania żelaza hemoglobina i hematokryt nadal poniżej normy, co prawda minimalnie ale...gorzej natomiast z płytkami z prawie 180 tys miesiąc temu teraz poleciały do 120 tys...ech jutro wizyta ciekawe czego się dowiem...

Witam sie i ja :)
Własnie w TV powiedzieli ze bedzie padac do niedzieli!!! Mam dosc juz tej pogody!!!! Mimo ze upałów nie ma to i tak zaczely mi puchnąć ręce i nogi ;/ Myslałam ze tym razem mnie to ominie, ale jednak nieee...

Leze pod kołderką i nie zamierzam wstawac przez najblizsze kilka godzin :) Chociaz tyle.

czesc dziewczyny

Doradźcie proszę, jechać do lekarza czy nie?
Od 23.00 do 3 rano nie spałam, miałam taki okropny ból w krzyżu, jakby iłą ktoś wbijał, ale taki ból ciągły. Mały prz tym szalał w brzuchu.
Wziełam prysznic i na chwile pomogło , ale potem znowu ból wrócił. Teraz już ok, chociaż czuję lekkie ćmienie.
Czkam na m. bo zaraz wróci z pracy z nocki i nie wiem co robi ć??? wizytę u mojego gina mam w piatek, czekac?

Ostatnia edycja:
Witajcie,

Dzisiaj znowu taka pogoda że nic się nie chce:( Masakra jakaś.....
Zaraz się wezmę za jakieś sprzątanie, bo co innego tu robić:(
I może w końcu zrobię postęp w kwestii torby do szpitala:)

Czy kupujecie irygator Tamtun Rosa?

czesc dziewczyny

Doradźcie proszę, jechać do lekarza czy nie?
Od 23.00 do 3 rano nie spałam, miałam taki okropny ból w krzyżu, jakby iłą ktoś wbijał, ale taki ból ciągły. Mały prz tym szalał w brzuchu.
Wziełam prysznic i na chwile pomogło , ale potem znowu ból wrócił. Teraz już ok, chociaż czuję lekkie ćmienie.
Czkam na m. bo zaraz wróci z pracy z nocki i nie wiem co robi ć???

kochana jeżeli masz taką możliwość to dla własnego spokoju jedz na IP. nie jestem lekarzem i nie miałam czegoś takiego .

brzydka pogoda,zimno blleeeeee.....

Słoniczka- skoro przeszlo to chyba nie ma co jechac.. sama nie wiem..

zdec- podziwiam, ze chce Ci sie sprzątać! Irygatora nie kupuje tylko same saszetki z proszkiem. W sumie irygacje chyba nie są w połogu wskazane.

reklama
słoniczka ja też bym podjechała na IP. Zawsze lepiej sprawdzić.
Dzięki agast22 w takim razie też wezmę tylko saszetki. A tak właściwie to jak się tego używa?:p Ja to jestem totalny amator:)

Kupiłam:
Bepanthen Plus, krem, 30 g
Linomag, maść, 30 g
Nivea Baby, krem przeciw odparzeniom, 100 ml
Oilatum Soft, emulsja, do kąpieli, 500 ml
Spirytus lawendowy Lawenol, płyn, 50 g
Sudocrem, krem, antyseptyczy dla dzieci, 250 g
Tantum Rosa, proszek, 500 mg, 10 saszetek

Jeszcze muszę dokupić: Octenisept, dezynfekcja skóry i błon śluzowych, 50ml (atomizer)
Krem z filtrem już mam.

Czy to już wszystko??? Proszę o pomoc:)

Ostatnia edycja:
Do góry