reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
witam:-)
ledwo żyję , męczy mnie krzyż jak tylko się ruszę to brzuszek robi się jak z kamienia buuu........i w związku z tym mam pytanko bo nie wiem czy przeleżeć czy na IP się wybrać???

Normalnie jakaś masakra. Pojechałam na uczelnię na 16 i właściwie dopiero nie dawno wróciłam. Dodam że uczelnię mam jakieś 10 minut samochodem od domu. I to jeszcze mój mąż po mnie przyjechał. A w tym mieście jakaś porażka, same zwężenia, taki korek w jakim my dzisiaj staliśmy to widziałam pierwszy raz w życiu. Normalnie w każdą stronę... to miasto to jakieś przekleństwo... i do tego ta ohydna pogoda..... bleeeeeeeeeeee, aż mi się nie chce jutro do pracy wychodzić.

Ciasto z rabarbarem pychotka;):):) U mamy pałaszowałam w sobotę;) Tylko żałowałam że było tam trochę mało rabarbaru:)

heja

Melduję się po wizycie. Córcia jest córcią, waży prawie 3500g, rozwarcia na 1,5cm, jak mnie badał to palcem dotykał po jej główce:-) zapomniałam się tylko zapytać czy wyczuł włoski:-D

Mówi, że daje mi 1,5tyg, ale z drugiej strony mówi, że mogę i dotrwać do terminu, zobaczymy. Mówi, że mąż może wkroczyć do akcji to może coś się przyspieszy:cool2:

Paciorkowca nie mam, więc jest ok.

Piszecie o mężach i gotowaniu. No mój też niestety nie bardzo z gotowaniem, woli sprzątać. Jeśli gotuje to jakieś spagetti, ale ja nie przepadam za tym.

Jak będę po porodzie, to jednak będzie musiał coś mi przygotowywać.

askut- super wiesci z wizyty! Z tym dotykaniem glowki to brzmi ciągle jakos niewiarygodnie ze tam dzidzius jest :)

askut- super że wszystko jest ok :-)
Ja mam wizyte w środe i po 5 tygodniach zobacze swojego maluszka aż jestem ciekawa ile przybrał na wadze :-)

Askut gratuluje udanej wizyty=) ciekawe jak to jest ze czuje ta glowke:)

A pisalyscie na temat czkawki moja corcia ma pare razy dziennie, i jesli cwiczy pluca to bardzo sie ciesze;-):-)

reklama
askut super wieści, no własnie ciekawe jak to jest z tym czuciem główki

ja jutro mam wizytke i tez sie zastanawiam czy mała jest juz tak nisko ze lekarz bedzie ją czuł:)

Do góry