reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Lencja- a jakie dostajesz tabletki na to ciśnienie?? Mnie wypuścili bez problemu, tyle że na własną prośbę. Mam leżeć w domu i faszerować nas Dopegytem 3x1 oraz kontrolować ciśnienie.

ewela28- takimi ludzmi jak Twoja znajoma niema się co przejmować, jak dla mnie to czysta zazdrość.

ewelinka307- i to nie jedna osoba a 20 Cię przepuściło :-D

Dziewczyny gratuluje ślicznych maluchów :-D

Gratuluje też Pani mgr :-D

Dziewczyny, piszecie o porządkach i innych przygotowaniach, nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę :-( ja cały czas leże i tylko obserwuje jak moje kochanie się ze wszystkim uwija i to sam, aż mi głupio. Swoją drogą kto by pomyślał, że będę zazdrosna o robienie porządków :-):-DNawet sobie nie wyobrażam takiego leżenia przez 9 miesięcy :szok::szok:

Ale mi smaka na truskawki zrobiłyście :-D

widać ze zadowolona:-)

a jak starsze dzieci przyjęły siostrzyczke?

No więc starsza Wiktoria jest zachwycona:tak:oczywiście mi pomaga itd... Gorzej z Wojtkiem:eek:On się niby cieszy bardzo i całuje te nasza kruszynkę, ale są chwile że bywa złośliwy- na przykład krzyczy specjalnie żeby ją obudzić... Poza tym Wojtuś jest bardzo żywiołowy, więc muszę uważać żeby jej nic nie zrobił:szok:;-) Myślę że potrzebuje czasu żeby sie odnaleźć w nowej sytuacji:tak:

karo moje gratulacje!!!:-)

Dziewczyny jak to jest z KTG? Powinno sie chodzic po 38 tyg robic je czy nie???
Bo mi lekarz nic nie mowil a widze ze niektore z Was regularnie chodza

a odpowiednim watku wkleilam kacik naszej malutkiej:-)

i ja się witam po powrocie;-)
No i jestem magistrem;-) sporo się nastresowałam, brzucho teraz boli okrutnie ale poszło.... mam już z głowy i cieszę się, że wyrobiłam się przed porodem..nie wiem jak bym dała radę potem.
Teraz idę troszkę odpocząć bo padam. Podczytam was wieczorkiem.

Gosiu- malutka jest piękna!!!

Karo - wielkie gratulacje Pani magister!!!!
No więc starsza Wiktoria jest zachwycona:tak:oczywiście mi pomaga itd... Gorzej z Wojtkiem:eek:On się niby cieszy bardzo i całuje te nasza kruszynkę, ale są chwile że bywa złośliwy- na przykład krzyczy specjalnie żeby ją obudzić... Poza tym Wojtuś jest bardzo żywiołowy, więc muszę uważać żeby jej nic nie zrobił:szok:;-) Myślę że potrzebuje czasu żeby sie odnaleźć w nowej sytuacji:tak:

karo moje gratulacje!!!:-)

Wojtus jak na prawdziwego faceta przystało pokazuje kto w domu rządzi.....

Karo gratulacje - no to teraz juz mozesz spokojnie rodzic :-D

Gosia przesliczna i slodka twoja coreczka :-)

A mnie dalej plecy bolą na maxa, ech cięzki żywot cięzki ;-)

Ja byłam dzisiaj na KTG i coś mało aktywna była kokoszka i jutro musze znów iść;)
W domu to fika koziołki a w szpitalu to idzie spać;)

reklama
karo- MEGA GRATULACJE

Gosiu-Natalka jest śliczna! Ja też boję się reakcji Patryka, niby się cieszy, ale zobaczymy jak będzie

paula- mi lekarz kazał chozić ze względu na to,że moje skurcze są dość mocne i tłumaczył,ze czasami skurcze porodowe trwają kilka dni, a rozwarcie nie postępuje i trzeba to kontrolować, ale nie każdy musi chodzić :)

Do góry