Lencja- a jakie dostajesz tabletki na to ciśnienie?? Mnie wypuścili bez problemu, tyle że na własną prośbę. Mam leżeć w domu i faszerować nas Dopegytem 3x1 oraz kontrolować ciśnienie.
Kochana Dopegyt jest chyba jedynym lekiem jaki można stosować w ciąży. Biorę go tak samo jak Ty 3x1 i przy takiej dawce rzadko kiedy mam wyniki poniżej 140/90 zwykle oscylują w granicach 150/95 a zdarza się, że i 160/100 wtedy to nie ma mowy o przepustce i położne mierzą mi to ciśnienie często - aż nie osiągnie bezpiecznej wartości...
koriander - do korytarza też się można przyzwyczaić, tylko z pełnym zrozumieniem patrzę na nowo przyjmowane dziewczyny, które słyszą, że np będą leżały na sali drugiej, czyli za tym żółtym parawanem...
Karo - gratuluję pani magister
Gosiu - śliczna ta Twoja Natalka!!!!
Zdec - piękny pokoik przygotowujesz
Oj jak mi brakuje czasu na to aby gniazdko dla Nelci do końca uwić... Nawet nie doceniacie jak macie dobrze mając czas w domu, nawet jeśli nie chce Wam się ruszyć i czegoś zrobić

Ja tu nerwowo patrze na zegarek a czas na przepustkach upływa w szalonym tempie!
Piszecie o ktg, ja mam je od prawie dwóch tygodni codziennie - może się znudzić..
Trzymajcie się ciepło! Niech te co się chcą już wypakować - się wypakowują ,a te, którym jeszcze się nie spieszy niech trwają w dwu i trzypakach!
Odezwę się na .. kolejnej przepustce, którą mam nadzieję dostać jeszcze w tym tygodniu