Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oby juz mezusiowi nic durnego do glowy nie strzeliło.
Grtaulujecześć dziewczyny,
moja córeczka na świecie pojawiła się 3 czerwca o godz. 16.21 przez SN, 3900 gram, poród ekspres bo o 9 godz odchodziły mi wody, 11.30 miałam pierwszy skurcz,o 13.30 dojechałam do szpitala a potem malutka szybciutko sie urodziła. Kochane jestem taka szczęśliwa ściskam Was mocno i wasze dzieciaczki![]()
Hej dziewczynyzaraz was nadrobie ale chcialam najpierw napisac![]()
![]()
No wiec na ktg zero skurczy!!!!!!!!! ale tetno maludy w porzadkudzis lekarz mnie wypuscil a ze pogoda dopisuje radzil duzzzooo spacerow
i przytulanki, tylko z tym bedzie chyba problem bo rozmawialam wczoraj z piotrem i on boi sie ze malej cos zrobi..;/ no ale musze mu wytlumaczyc ze jak niesprobujemy to moge jeszcze bardziej cierpiec jesli bede mi wywolywac.![]()
Lekarz stwierdzil ze to bardzo dziwne ze jeszcze niemam skurczy poniewaz szyjki nie ma rozwarcie 1 cm jest, wszystko gotowe do porodu a tu ciszaa.... wiec stwierdzil ze jesli bedzie bez zmian mam przyjechac w dniu terminu do niego czyli w srode 9 czerwca.
a no wlasie okazalo sie ze mam paciorkowca!!!!! w poniedzialek odbiore antybiogram i z nim mam podjechac w poniedzialek do gabinetu i wypisze recepte...
Tez dzis mamy grila mniam mniam![]()
ufff:-) A jeżeli chodzi o przytulanki to po wykryciu paciorkowca ginka dała zakaz wspólżycia... powodzenia;-)