Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Najgorsze jest to, że wczoraj u teściów chodziłam na boso ale mieszkaja na wiosceMagda M - super, że już w domku, poród rzeczywiscie kespresowyja popatrzyłam do mojej ksiązeczki i pierwsza faza to 8 godz a druga 1 godz, czyli 9 godz
Lena - ja nie stosuje nic, łażę jak słoń![]()

a co poniekture jeszcze w dwupaku
zbiera mi się na wymioty trzy razy byłam w kibelku na kupce jak nie rodze to może się zatrułam a skurcze teraz tak co pół godziny ale bolące już dziady są aż mi się przypomina ból porodowy i odechciewa się rodzić
katarzynajanicka-mi nogi też nie puchną ale za to palce u rąk ostatnio zaczeły jak czasem napuchną to ciężko je zgiąć takie sztywne jakieś są
elizka-ta czarnobiała super foteczka
gosiagro-też bym chciała co nie co zrzucić bo przed ciążą tak jak ty sobie troszke przytyłam
liliti-ale ten czas leci już czwarty tydzień leci twojej małaja co poniekture jeszcze w dwupaku
A ja dziś się kiepsko czujezbiera mi się na wymioty trzy razy byłam w kibelku na kupce jak nie rodze to może się zatrułam a skurcze teraz tak co pół godziny ale bolące już dziady są aż mi się przypomina ból porodowy i odechciewa się rodzić
![]()
Najgorsze jest to, że wczoraj u teściów chodziłam na boso ale mieszkaja na wiosceZastanawiam się jak mam iść do Emali do szpitala jak mi zadne buty nie wchodzą masakra;(

A ja dziś się kiepsko czujezbiera mi się na wymioty trzy razy byłam w kibelku na kupce jak nie rodze to może się zatrułam a skurcze teraz tak co pół godziny ale bolące już dziady są aż mi się przypomina ból porodowy i odechciewa się rodzić
![]()

moja mama mówi,ze to ja chodzę jak czołg, wszystko inne jest leżejsze i zwinniejsze...Nie nadrobię dzisiaj wszystkiego co napisałyście, bo mam iPlusa prawie bez zasięgu Plusa i chodzi jak czołg:--
szok:...

mi tez puchna straszliwie,szczegolnie jak posiedze przy kompie...ale w ogole wciaz puchna i tez nic nie pomaga,kapiele,zimna woda, szorowanie szorstka gabka.Nic. Az pioką cholera!!Czy Wam tez tak puchną nogi???Ja ledwo wstałam a mam już jak balony i nie wiem co robić??Już nawet moczenie w zimnej wodzie i trzymanie wysoko nie pomaga;(