Lenuszka
Mamusia Gajusi
hehe Ty masz 3 dni do porodu a ja 4ja będę ostatniai będę tak załamana, że nie będę potrzebowała gratulacji tylko psychiatry
dobrze, że chociaż poczucie humoru mnie nie puszcza![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe Ty masz 3 dni do porodu a ja 4ja będę ostatniai będę tak załamana, że nie będę potrzebowała gratulacji tylko psychiatry
dobrze, że chociaż poczucie humoru mnie nie puszcza![]()
super że tak dobrze Wam idzie, a mała podbiła pewnie niejedno serce na wczorajszej imprezieWitajcie Kochane, przez ostatnie dwa dni przeżyłam tzw. nawał pokarmowy i przez ból piersi nie mogłam sie prawie ruszać, przeszło mi dopiero wczoraj rano i całe szczęście, bo mogliśmy pojechać na ślub mojego brata. :-) Iga spisała się na medal, oprócz małej wpadki z kupą w kościeleto cały czas przespała. Oczywiście była w centrum uwagi i aż mi głupio było,o to państwo młodzi mieli być główną atrakcją. Dziś zamierzam nadrobić, co tam się ostatnio dzieje na BB, może się uda:-) chociaż wątpię po ilościach stron.
![]()
Muszę Wam powiedzieć,że Iga jest super grzeczna nawet jak nie śpi to mogę wszystko zrobić i mam trochę czasu dla siebie. A no i dziś stanęłam na wadzei do wagi z przed ciąży brakuje mi tylko 10 kilo, czyli przez tydzień straciłam 10 i w takim tempie za tydzień będę super laska ;-). Pomarzyć zawsze można:-)
Athena- Krzyś przystojniaczek![]()
a ja ponad 2 tygodnie:-(hehe Ty masz 3 dni do porodu a ja 4![]()
athena śliczny synuś
super że tak dobrze Wam idzie, a mała podbiła pewnie niejedno serce na wczorajszej imprezie
a ja ponad 2 tygodnie:-(
hehe Ty masz 3 dni do porodu a ja 4![]()
nogi nie, ale palce u rąk masakrycznie mi puchną, normalnie ruszać już nimi nie mogę po przebudzeniu, muszę łapy w górze potrzymac i trochę przechodzi, ale tylko trochęCzy Wam tez tak puchną nogi???Ja ledwo wstałam a mam już jak balony i nie wiem co robić??Już nawet moczenie w zimnej wodzie i trzymanie wysoko nie pomaga;(

o tej porze tydzień temu walczyłam na porodówce
za półtorej godziny mała będzie miała skończony tydzień
dzisiaj w nocy trochę marudziła i jak w końcu usnęła to spala 4,5 godz

co do wagi to super, że tak leci, mi po porodzie zostały 4 kg nadprogramowe, i już 2 zrzuciłam
więc jest super, choć jak zejdę jeszcze niżej z wagą niż przed porodem to się nie obrazę
, bo przed porodem już miałam za dużo:-(