reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Hej dziewczyny! u mnie nadal bez zmian...chociaż w nocy bolał mnie brzuch jak na okres i spać nie mogłam do 1 :szok: i wczoraj pojwiło mi się coś jakby mi sie okres kończył.. :szok:Stracha miałam w nocy niezłego poza tym ciągle mam uczycie jakbym musiała isc na 2 do kibelka... jeju jeju. Niedziele spędziliśmy raczej spokojnie, byliśmy u teściów i na spacerze...:tak:

AniaCh83 co do swędzenia brzucha to mnie też strasznie swędział i piersi i okazało się że mam uczulenie na oliwkę..nigdy bym nie podejrzewała ale za każdym razem jak zaczynałam ją stosowaćto się zaczynało i robiły mi się takie malutkie krosteczki.. może ty też masz uczulenie? ja nawet w 18 tyg byłam u dermatologa i internisty bo myślałam że to różyczka.

Ewelinka trzymam mocno kciuki żeby wszystko poszło szybko i bezboleśnie:tak: jednak Cobra wywróżyła.. już drugiej ahh szkoda że mnie nie wytypowała.

Ewuś chłopcy przecudni:tak:

reklama
Witam

Ewelinka trzymam kciuki ciekawe o ktorej pojawi sie maluszek

Agi powodzenia na wizycie i na morfologii

Gosiargo 6 godzin !!! super a samo karmienie bedzie coraz krotsze zwieksza sie sila ssania :))

Wiz kiedy ta cersarka ? 17 ?

Eus blizniaki przecudne ciekawe jak je rozpoznaje:)

A mnie sie dzis snilo ze urodzilam o 17.05 dzisiejeszego dnia , do mojego Olafa przyszla 10 letnia bratanica a ja zapomnialam powidomic moich rodzicow :) za to moj maz zatrudnil sie na moim oddziale polozniczym :) i pierwszego dnia poklocil sie z jakas pilegniarka i mowil ze zwalnia sie i ze mu sie chce od tego plakac :)) kazal pacjentka non stop sprzatac ... a tak na serio to moje skurcze przepoiwadajace cos sie zminily, moze to w tym tygodniu, ostatnio urodzilam dzien po wizycie a wizyte mam w czwartek :)

dzień dobry:-)
jaka cisza z samego ranka:tak:
ja tradycyjnie śniadanko i BB, myślałam że przez noc więcej będzie lektury:-)

Ewuś super masz chłopaczków, śliczności tak do siebie utuleni

Zdec powodzenia na wizycie

Agi trzymam kciuki za płytki, duuuuużżżżżo płytek:tak:

Ewelinka i wreszcie się doczekałaś, oby poszlo szybko i w miarę bezboleśnie, trzymam kciuki
a jednak już po, super i gratuluję

Milka może jednak?;-)

a u mnie nadal cisza i nic sie nie dzieje, ale to normalne i juz do tego przywykłam
miałam w planach wybrać się na chwile do pracy, zawieść zwolnienie bo mój zapomniał ano go zabrać ale jeszce nie wiem czy mi się chce....:-p zastanowie się może później.....
napewno wybiorę się na male zakupy i troszkę kilometrów zrobię bo pogoda że az miło 20 stopni i miło rześko, ale to też później bo póki co lala jeszcze śpi

paulka nie ma jak przyzwyczajenie przez tyle miesięcy

Ostatnia edycja:
Gosiargo nawet mi nie dalas skonczyc :) naprawde szybko jej poszlo

Eagle to ze nic sie nie dzieje nie znaczy ze nic sie nie dzieje :)) a u nas za oknem 13 st i leje a w nocy mega burza ale po tym upale to sie przyda

Olafasola to moze byc czop

Zdec dzieki za wiesci od Pati

Ostatnia edycja:
Zdec - z tego co pamiętam to chyba zwolnienie ci się kończy? Planujesz iść do internisty?

Muszę iść. Jestem umówiona na jutro, bo kadrowa mi w pracy powiedziała że nie da mi zmarnować urlopu macierzyńskiego i mi go nie da od środy;-)
Jeszcze nie doczytałam nigdzie, ale już słyszę że ewelinka ma swoją małą :-) Super, gratulacje wielkie:-):-)

Ja śniadanko i bb jak zwykle. Fajna dzisiaj pogoda, bo się trochę ochłodziło, będzie można spokojnie popracować;-)

Witajcie laseczki ja nadal w dwupaku .
Widze ze nas zapakowanych coraz mniej .
Coraz częściiej mam wrażenie ze sie przeterminuje a tego bym nie chciała
Ewelinka gratuluje ale expres z ciebie też tak chcę buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

a swoją drogą to także bez sensu że macierzyński jest liczony od dnia porodu, przecież w szpitalu spędzić można 3 doby jak i np tydzień i co zawsze to mniej o te kilka dni, powinien być liczony dopiero po wyjściu ze szpitala:tak:

kreatorka najlepsze życzenia urodzinowe:-)

reklama
Do góry