reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hej
Ja już (dopiero) po śniadanku, najpierw musiałam starsze dzieci wykarmic czyli zrobic kanapki i niech jedzą, potem Mikusia nakarmic, i usnoł przy cycu jak zawsze. no a potem sama zjadłam... i teraz jem słodką bułkę ;-) obiad mam z wczoraj takze dzis odpoczywam...

Dziewczyny juz z maluszkami , jak wygladaja pierwsze spacerki u was? ja jeszcze nie byłam z małym na pierwszym spacerku, zreszta dzis nawet pogoda nie odpowiada bo pada :dry: ja rodziłam starsze dzieci na przełonmie jesieni i zimy wiec po miesiacu dopiero wychodziłam a w lato to ja niewiem jak to ma wygladac... pierwszy sapcerek pólgodziny a potem wydłuzac czas? czy jak.... :dry: :confused::sorry:

idę zobaczyć dzieciaczki ewus :tak: ;-)

ewelinka gratulacje!!!! :-)

Ojej ale tu się działo!!! Ewelinka307 już urodziła!?!?! :) Super!!! Z tego co widzę to te dziewczyny co miały termin na ten czas co ja to już tulą swoje maleństwa a ja się dalej męczę!!! hmm... już się czuję przeterminowana... ;)

Bliźniaczki są przecudowne!!!

halo halo! witam się kobietki!

ewelinka307- gartulacje ogromne dla Ciebie i maleństwa! szybcutko poszło;-)
ewuś- chłopaki słodziutkie!!

ja zaraz zmykam zrobić badania potrzebne do cesarki. jejeu....to za 2 dni;-)!!!! jestem taka szczęśliwa, że tak mało zostało. Aż przebieram nogami z niecierpliwości;-)
Faktycznie zostało nas tu zapakowanych malutko....no ale za to niedługo wszystkie będziemy dzielić te same problemy co reszta rozpakowanych.
Trzymajcie się, zajrzę jak wrócę z badań;-)

Elizka21- ja już z moją Igą mam pierwszy spacerek za sobą, nawet taki dłuższy niż pół godziny, bo byliśmy w sobotę na weselu u mojego brata:-) ale powiem ci,ze mnie bardzo zaskoczyła pediatra w szpitalu, bo jeszcze jak tam byliśmy to we wtorek i środę(urodziłam w niedzielę) kazała Nam otwierać okno na sali i werandować dzieciaki, bo w szpitalu była taka gorączka,że nie szło wytrzymać i stwierdziła,że jak pogoda dopisze to po wyjściu ze szpitala taki 15-20 minut spacerek nie zaszkodzi, dziś też zamierzam wyjść z małą na ok20-30 minut, bo zauważyłam,że potem lepiej jej się śpi

ewelinka- dobrze,że nie czekałaś dłużej, bo byś urodziła w samochodzie ;-):-D

oj coś mi sie wydaje że pod koniec tygodnia to juz nas niewiele zostanie w dwupaku
sporo dziewczyn ma zaplanowane cesarki na najbliższe kilka dni

Witajcie laseczki ja nadal w dwupaku .
Widze ze nas zapakowanych coraz mniej .
Coraz częściiej mam wrażenie ze sie przeterminuje a tego bym nie chciała
Ewelinka gratuluje ale expres z ciebie też tak chcę buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

o jaaaAAAAAAAAAA:) nie zdążyłam doczytać, a ewelinka już :)::):):)):wielkie grtulacje, normalnie expresss:)

reklama
Do góry