Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zdec, ewelinko - ja tez jestem w szoku - z pdejrzliwscia czekamy z M na atrakcje nocne .. akurat niewskazane, bo nowa praca u M to sie trzeba wykazac ;PGryzka super Ci maluszek śpi w nocy![]()

A od którego miesiąca jest ten HiPP???

ale ja jestem przekonana do Pampersa i raczej nie zmienieNie udało się, ale nie mogę powiedzieć żeby było mi bardzo przykro z tego powodu. Nie potrzebnie podawałam mu mleko przez butelki AVENT tam są strasznie wąskie smoczki i maluch już otwiera buzie tylko w cienki dziubek więc z włożeniem sutka to ciężko. Raz się udało i trochę possał i zasną na 30 minut, ale to bym jeszcze przeżyła co pół godzinne wstawanie ale jak drugi raz złapał i zaczął szarpać to stwierdziłam że nie, ten ból taki jak na początku karmienia drugi raz przez to przechodzić nie chce. Więc odciągam mleko i podaje małemu w ten sposób ja nie klnę z bólu a on się nie denerwuje że sutka nie może złapać lub że mało mleka. Wilk syty i owca całatzn Kamil syty i sutki całe
![]()
![]()
ja raz musiałam odciągnać bo z mężem wyszliśmy na kolację i tak mnie piersi bolały-przede wszystkim sutki że obawiam się kolejnego ścigania pokarmu gdy będzie taka potrzeba
Właśnie mi się przypomniało, ze za 10 dni mam pierwszą rocznicę ślubu i teraz problem- jakąś niespodziankę przydałoby się zorbić dla męża....macie jakiś pomysł??
u mnie w szpitalu pytali o moją przychodnię i dziecko automatycznie do niej zostało przypisane, szpital sam powiadamia przychodnie, na drugi dzeń po wyjściu ze szpitala położna przyszła.Mam pytanie: Jak to jest z tym zapisywaniem dziecka do przychodni? Mnie się w szpitalu zapytali jaką przychodnię wybrałam i mioeli tam przesłać papiery. A ja się tak zastanawiam czy na spotkanie z położna musze się umówić, czy ona sama zadzwoni?

ale u mnie naszczęście samoistnie przeszłoteż bym chciała mieć brak apetytu...ja wręcz odwrotnie, tylko szukam czegoś do zjedzeniaHej a moja non stop na cycu;(Ja mam brak apetytu;(Nie wiem co mi dolega;(
a moja waga stoi...od dłuższego czasu nic nie schudłam
a u Ciebie ten brak jest spowodowany brakiem możliwości dogadzania pysznymi posiłkami?