reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

paula24211 - sliczne z Was kobietki:-),
w wyobrze spacerówki nie pomoge, mam wózek 3 w 1, i wszystko miesci sie w bagazniku ...

no my tez mamy wózek 3w1 ale chodzi o to ze stelaz nie miesci mi sie do mojego samochodu a maż drugim jezdzi do pracy a ja czasem bede chciała do mojej mamy pojechac i chce u niej miec spacerówke typu parasolka tylko szukam takiej ktora rozklada sie na plasko zeby mala mogła lezec , bo czasem zeby wyskoczyc z mala na miasto gdzies , pakuje ja w fotelik wsadzam do samochodu i nie musze sie martwic ze tam nie bede miala jak sie z nia ruszyc:tak:chiałam zeby byl u babci jakis wózek tak w razie co:-)
Paula obydwie jestescie gwiazdy :)) a z parasolka to chyba poczekaj nie nadaje sie dla takich maluszkow, lepiej posiedziec w domu niz skrzywic dziecko, fotelik samochodowy bardziej by sie nadal, mozesz zamontowac na swoim wozku?

i

tak jak napisałam Kasi wyzej wlasnie do mojego auta nie miesci sie stelaz wózka dlatego szukam parasolki....
i nie chce jedzic z ia nie wiadomo ile nia tylko doskoku zeby byla u mojej mamy:-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Macie jakieś sposoby na te holerne kolki??
Szkoda mi tak strasznie małej, w nocy z bezsilności płakałam razem z nią:(
Masaż brzuszka, nogi do brzuszka i leżenie na brzuszku pomaga tylko na chwilę:(

mojej kolezance pomogł Infacol ale on jest chyba od 1 miesiaca wiec lipa

w szpitalu słyszałam że krople BioGaia są dobre
a tu masz jeszcze link odnośnie masażu brzuszka:tak: Masaż na kolkę

*ja mojemu Tymkowi podaję herbatkę koperkową, pije zwykle 100ml czasem mniej
Gryzka dzieciaki muszą się do siebie przyzwyczaić, nie możesz przecież wiecznie uspokajać Małgosi, z czasem synek nie będzie reagował:tak::tak::tak:

Jutro mamy usg glowki i bioderek, martwie sie ta glowka ze cos wyszukaja , trzymacie kciuki
kciuki zaciśnięte:-)

dziewczyny śliczności z Waszych pociech:tak: kajdusia śliczne minki Małgosi:tak:

ewuś dzielna kobieto! przykro mi z powodu sąsiada!!!

Ostatnia edycja:
Jezu co za noc.....:-(
katarzynajanicki dokładnie opisałaś mój problem....:-(
3 noc z rzędu godzina 3 koniec spania, napinanie brzuszka, machanie nogami i płacz:(((( O 5 kończy:(
Jeszcze do rana jakieś stęki...:(
Normalnie jakby miała zegarek w głowie, a matka pada na twarz:((((

Mam jakąś herbatkę z koperku BoboVity ale ona właściwie nic nie daje...:(

ja mam z Hippa mała wypiaja jakies 100ml dziennie jej:)

Witam i ja, z Lili pod pacha ktora maatak smiechawki za kazdym razem jak do niej mowie A kuci kuci i smyrgam ja po policzku :-D:-D:-D a obiecywalam sobie zadnych idiotyzmow :-):-)

już druga noc z rzędu to samo: mały po jedzeniu stęka, pręży się, czerwienieje, nic nie pomaga, ani tulenie, ani smoczek, ani głaskanie, masakra jakaś, jak po dwóch godz usnął to za 1,5 już znów się obudził i w sumie do teraz stęka

dziewczyny sprobujcie suszarka do wlosow pogrzac delikatnie brzuszek....u nas to sie w sekunde sprawdza !!!
kasiu nie zalamuj sie masz takiego pieknego maluszka! wszystko powoli sie unormuje zobaczysz..

Witam,

Ale dzis u nas super po wczorajszym deszczyku!
Mała odżyła i my też!!!
Spała wczoraj od 22 do 5 :-).
Teraz za to je juz 2 godzine ... moje biedne piersi;-)

jak to dobrze cie widziec w dobrym humorze :-) A Natalka po prostu kocha mame i wiszenie na niej :-p

witajcie, dzisiaj czeka nas szczepienie, mam nadzieje, że będzie oki:tak:

oj trzymam kciuki za Maje, daj znac jak to zniosla:tak:

Jejku dziewczyny, jak Wy to robicie, że macie czas na bb? Ja czytam Was na bieżąco przy każdym karmieniu małej (na komórce), ale pisać nie mam kiedy i jak... Zresztą teraz od tygodnia mamy rodzinę z Anglii, a we wtorek zjedzie się jeszcze kilka osób z Poznania i zostaną do niedzieli, bo wtedy chrzcimy Małgosię :-)
Jestem zauroczona wszystkimi bb dzieciaczkami, również wiele ładnych mamuś dało się poznać :tak: Widać jak wiele szczęścia dają nam nasze maluchy :tak:
A zdjęć pozazdrościłam i wkleiłam Małgosiowe, ale na zamkniętym...
Myślę o Was często i gęsto!!!! Uściski!
no nareszcie jakis znak zycia!:-):-) ciesze sie ze wszystko ok, a brak czasu przy dwojce plus zjazd rodzinny to dobra wymowka :tak: sliczne masz te dzieciaczki, chyba bedzie Malgosia pierwszym "ochrzczonym" czerwcowym bobaskiem :-) ciekawa jestem jak ja wystroicie, my jeszcze nie mamy chrztu zaplanowanego ale juz mysle nad kreacja. buziaki dla was :-)

paula ale z was lasencje ho ho!:-)

ewus moje kondolencje...trzymaj sie dzielnie :-(

A tak nam mijaja upalne dni:

Załączniki

• P1000010.jpg
    P1000010.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
Kurcze wiecie co może to jest problem. Ta herbatka z kopru którą mam jest od 1.miesiąca, niestety musiałam ją małej podać bo u mamy w sklepie (jak to na wsi) była tylko ona, więc wyboru nie miałam:(
Teraz tak się zastanawiam, że to może ona jest problemem:(

Kurcze wiecie co może to jest problem. Ta herbatka z kopru którą mam jest od 1.miesiąca, niestety musiałam ją małej podać bo u mamy w sklepie (jak to na wsi) była tylko ona, więc wyboru nie miałam:(
czy ta herbatka może być problemem niestety nie pomogę bo nie wiem, ale jakby co spróbuj z Hippa ona jest od pierwszego tygodnia

reklama

Moze tez tak byc ta z Hippa jest po pierwszym tygodniu wiec odstawa tamta z BoboVity i sprobuj podawac ta z Hippa:)
trzymam kciuki zeby nie bylo juz kolek:)

Do góry