reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

dzien dobry :-)

cześć kochane!

u nas nocka w miarę...21.30 karmienie-później 1.30 i 7.30 także ujdzie;-)
powiedzcie czy wasze dzieciai tez się tak dziwnie zachowują: moja jak nie śpi to strasznie wyma****e rękami i nogami i nie chce się uspokoić...mam wrażenie że te wymachy ją denerwują i się boi ale i tak to robi....
u nas jest tak samo, wiatraczki i fikolki w powietrzu :tak: Maluch odkrywa co moze zrobic ale te ruchy nie sa jeszcze za bardzo skoordynowane. U nas jeszcze przy zasypianiu pojawia sie odruch Moro i mala czasami wybudza, ale to wszystko sie powinno unormowac z czasem..

Ide na zakupy dzis maz ma swoj dzien opieki :-)

reklama
z tą spiralą to chyba zależy na jakiego lekarza się trafi, moja kumpela miała złożna w wieku 23 lat po porodzie i lekarz nie robił problemów. a swoją drogą znam dwójkę dzieci "ze spirali":-):-)

to ja mam jeszcze mniej niz ona ;p musze poptac..za kase wszystko zrobia

U mnie pada deszcz superrrrrr i mała nawet śpi;)o tak;)
ALE TUTAJ CISZAAAAAAAAAAAA Obraz 038.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny które karmią piersią pijecie kawę???bo ja tylko inkę
pilam inke ale mi malo bylo wiec kupilam bezkofeinowa nesce, w smaku nie wyzujesz ze bezkofeinowa, pycha i pieknie pachnie ale od czasu jak ja pilam Jas nie mogl zrobic kupy, odstawilam kawe i kupa jest a wlasciwie kupolec po pachy
nie wiem czy to przez kawe ale jednak wroce do inki

dziewczyny ktorych dzieci maja plesniawki, jak one wygladaja
wiem jak wygladaja u starszych dzieci a u takich maluchow?

Do góry