reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Moja Majusia ostatnio bardzo się ruchliwa zrobiła:-D:-D, jej ulubiona zabawą teraz jest unoszenie nóżek do góry i łapanie się za kolanko:rofl2::rofl2: nie dziwię się jak bym takie fajne miała to tez bym się co chwilę łapała:-D:-D, a nawet i czasami za stopkę uda się złapać:-D, kilka razy obróciła się też z plecków na brzuszek, tylko biedna podwija jej się rączka i wydostać się potem z tej pozycji nie może, śmiesznie to wygląda i oczywiście mamusia z pomocą przybiega. Jak jej się przyłoży grzechotkę do rączki do powoli zaczyna ją chwytać przez sekundę, zawsze to już coś. Jestem w szoku bo niedawno to leżały te nasze dzieciaczki spokojnie, a teraz z dnia na dzień się czegoś uczą:tak::tak:

wiz - jasne, że pamiętam:tak: w poprzednim wcieleniu iiwka było Ci na "imię":-D
katarzynajanicka - pięknie synuś przybiera, niepotrzebnie Cie ten babsztyl nastraszył:no:
eagle - widać weekend udany:-D , nic tylko na wesela chodzić:-D
arica - mam ten sam problem, tez się zastanawiam co powiedzieć żeby chrzestni kupili:confused:
ewelinka - widzę, że weekendzik udany:-D, poza powrotem:blink:
katarzynajacika - ja tez z Niemcami wiele w pracy do czynienia miałam, ale jakoś do tych moich Deutschkow nie tęsknię:happy2:
zyraffka - ślicznie sobie tańczycie - a Łukaszek jaki zadowolony:-), ja tez to uwielbiam robić z Majusia:tak::tak::-D:-D

reklama
O jaaaaa jaka tu produkcja ruszyła, nawet wszystkiego nie zdążę przeczytać bo tylko na chwilę wpadłam.
Kasia - super że badania oki i Filipek przybiera dobrze, lekarka musiał się pewnie zdziwić.
arica - tak jak któraś z dziewczyn napisała może krzesełko do karmienia-bardzo przydatna rzecz, albo jakaś zabawka dla troszkę większego dzieciaczka, album do wklejania zdjęć i opisywania najważniejszych wydarzeń w życiu maluszka, pamiątki w tylu łańcuszek, łyżeczka też fajne, ja jeśli będę miała wybór to poproszę o kasę bo wszystko co mała dostaje odkładam jej, łącznie z becikowym i kasą z ubezpieczalni. Ale narazie chrzciny jeszcze nawet nie zaplanowane:-)
zyrraffka - z Łukaszka to niezły przystojniacha:-* i jak świetnie tańczy
gosiagro - moja też ostatnio ruchliwa, ćwiczy kopanie nóżkami, ale przewroty narazie jej nie wychodzą, raz jej się dopiero udało z brzuszka na plecki
Przejrzałam już ubranka i pół reklamówy odłożyłam bo już małe na Igę, nawet niektóre 62 już nie włazi mój klocuszek.

To my sie fotoskami pochwalimy :-)
23.08.2010 013 dzinks i ryby.jpg 23.08.2010 006 dzinks.jpg 23.08.2010 005 dzinks.jpg 23.08.2010 007 dzinks.jpg 23.08.2010 017 widok.jpg

23.08.2010 003 dzinks.jpg

Dziewczyny!!!!
U mnie totalna załamka...Siedzę i ryczę.....Płytki spadły mi do 52 tysięcy .....Masakra....Wynika na to że nici z powrotu do Anglii....Ręce mi opadaja...Ciągle jakieś kłody pod nogi...Nie mam juz sił.....Chyba znow czeka mnie Instytut Hematologii....tylko co z małą...Paweł zagranicą....Ja juz nie wiem co robić

no akwarium 250l mojego D, ja tych ryb nie lubie, brzydkie i paskudne.

Agi78 kurcze nieciekawie sie u ciebie zrobiło,a nie ma jakis lekow,zeby te płytki ci sie podniosły?

Dziewczyny!!!!
U mnie totalna załamka...Siedzę i ryczę.....Płytki spadły mi do 52 tysięcy .....Masakra....Wynika na to że nici z powrotu do Anglii....Ręce mi opadaja...Ciągle jakieś kłody pod nogi...Nie mam juz sił.....Chyba znow czeka mnie Instytut Hematologii....tylko co z małą...Paweł zagranicą....Ja juz nie wiem co robić
Agi jejciu przytulam, a co mówią lekarze, może do wyjazdu jeszcze coś podskoczą płytki

reklama
kpi Ty mi chyba kiedyś polecałaś herbatkę z herbapolu dla mam karmiących, gdzie to można kupić, byłam w rossmanie i nie ma:((( nie wiem gdzie szukać

W aptece :)

AGI - bradzo mi przykro, że znów coś nie tak ;(, moze jeszcze jest szansa na powrót do Anglii w ustalonym terminie? a nie mozesz tam się dalej leczyć? co mówią lekarze - pisz, bo pewnie większość z nas nie wie z czym to się je i o co chodzi z tymi płytkami ...
i oczywiście propozycja odwiedzin nadal aktualna - gdbyś jednak trafiła do Instytutu w Warszawie ...

Ostatnia edycja:
Do góry