reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dzięki dziewczynki za zyczenia :)
A to my zachustowane :) Taka chusta o wiele lepsza niz ta bebelulu kółkowa.

to tkana czy elastyczna?

Ja własnie wcinam kisiel i oglądam Nigele na TVN Style :) Obiadek się robi więc jak mój mąż z pracy wróci to zjemy i mam nadzieję że pogoda dopisze to wyjdę z małą na spacerek, chociaż po wczorajszej nagłej ulewie boje sie w taką niepewną pogodę z Julką gdziekolwiek się ruszać :/

reklama
Dziewczyny potrzebuje pomocy. Widziałyście już mój bukiet ale... teraz się zastanawiam czy nie zrobić sobie bukietu z margaretek? Co myslicie ?
Chciałabym przystroić samochód margaretkami i w zasadzie bukiet tez chyba chciałabym miec z nich właśnie. Chciałabym poznac Waszą opinię
Pomocy please

Nadika - jak tam ciasto?????????Smaka narobiłaś

Agast - sto lat, sto lat!!!!!!!:-)

Ewela, Ita - udanej zabawy:-)

Agast, ewelinka - Fajne zdjęcia z hustami, ja też swoja wiążę tak wyżej no i obie macie grzywki, tez kiedyś taką grzywę miałam i ostatnio nawet za nia zateskniłam;-)

Perfecta - nie kojarzę bukietu, pamietam jedynie bolerko, zapodaj jeszcze raz

Kajdusia, Ewela, Paula - no ładna imprezke urzadziłyście, fajnie tak poplotkować i to jeszcze przy piwku:rofl2:

U mnie leje deszcz:-((

u nas pada, a mąż miał 2 godz z fifim spacerować ja się na wolną chatę cieszyłam, a tu DESZCZ i wrócili po 20 min

na zakupach zamiast garsonki kupiłam żakiet i kamizelkę :p chociaż coś :) i dla Fifiego na chrzest ciuchy dokupiłam: białe boy imitujące koszulę (ma mankiety i kołnierzyk), skarpetki białe, wcześniej mu już muszkę kupiłam, spodnie ma od dawna więc już jest ubrany :)
jeszcze mu w H&m kapcie z tygryskiem kupiłam i czapke Snoopy :p

teraz na kolacę udka się pięką, małż zaprosił mojego brata na whisky a mi 1 karmi kupił, a sami z 1,5 l mają do opracowania :(

chyba sobie książkę zaraz poczytam z nudó, bo ten męski wieczór mnie nie rajcuje :(

koriander - miłego wieczoru, ciekawa jestem tego waszego pomysłu na biznes:tak:
agast - Sto lat!!!
ewela - baw się dobrze!! czekamy na fotki wystrojonej mamusi:-D
athena - ja jeszcze nie rozkręcałam, ale mąż mówi, żeby odczepić matę od pałąków, te dwa pałąki przekręcić, żeby były równolegle i tak może wieźć:confused::confused:, miejsca aż tyle nie zajmie, a nie trzeba się bać że się coś urwie szarpiąc

na zakupach zamiast garsonki kupiłam żakiet i kamizelkę :p chociaż coś :) i dla Fifiego na chrzest ciuchy dokupiłam: białe boy imitujące koszulę (ma mankiety i kołnierzyk), skarpetki białe, wcześniej mu już muszkę kupiłam, spodnie ma od dawna więc już jest ubrany :)
jeszcze mu w H&m kapcie z tygryskiem kupiłam i czapke Snoopy :p

Kasiu gdzie kupiłaś to body-koszule? Też poszukuję takiego na chrzciny :-)

reklama
Kasiu gdzie kupiłaś to body-koszule? Też poszukuję takiego na chrzciny :-)
w H&M :)

a ja dzieki kreatorce robie dziiaj pizze na obiadek :tak::tak::tak: juz prawie wszystko gotowe tylko ciasto musze wyrobic

udajacym s
ale bym sobie pizze zjadła, ale skaza białkowa.... dziś na zakupach dotarło do mnie, że większość zapiekanek makaronowych, pizza i różne inne pyszności (pierogi ruskie, leniwe) w czasie karmienia są tylko w strefie marzeń :( dołujące to jest, ale dla Fifiego wszystko :) bo chyba dla siebie samej bym nie wytrwała, bo bym stwierdziła, że najwyżej mnie przeczyści lub mi krosty wyskoczą, a tu twarda i dzielna jestem :)

Ostatnia edycja:
Do góry